Lære at vende din opmærksomhed et andet sted hen …

Holde fokus på kærlighed og fokus på det der fungerer, som virker og er godt

Ikke at undertrykke

Ikke at sluge kameler og udvikle ‘camelitis’

Men at blive skarpe på at vælge kærlighed fremfor frygt og vrede

 

Det kræver at dine følelser ikke styrer dit liv!

Gør de det, så er dit liv temmelig sikkert en broget affærde.

Godt og skidt veksler periodevist mellem hinanden alt for ofte. Og uden positiv stabilitet særligt længe ad gangen..

 

Jo større mængder af følelsesmæssig bagage du smider ud og lader transformere, ændre dine reaktioner på, jo nemmer vil livet være!!

 

Jo mere kan du uden at ophobe vrede og bitterhed, frygt sorg, Vende den anden kind til. Udleve:

Det er ikke problemet der er problemet … Det er det du TILLÆGGER problemet, der er problematisk

Altså de følelser og tanker du knytter til et problem, en udfordring.

 

Vi er helt tilbage til det filter du opfatter verden igennem. Hvilke briller du bærer rundt på, som er din “sandhed” din “virklighed” i dette liv …

Det filter er etableret som spæd, op til de 2-3 år, og enten bekræfter i stor stil, eller bare ligger og lurer inde i underbevidsthedens baghoved

 

Men det er da for sind*ygt svært at opnå og efterleve!!

Ja! Det er det….Det kræver mental oprydning og emotionel oprydning

Altså at fjerne støj indeni… Igen og igen…UDEN FORDØMMELSE AF DIG SELV, når du falder i.

Væk videre, ligesom i meditation. Der fjerner du konstant tanker, og vender tilbage til fokus. (Det bliver nemmer med tiden).

Men er din nabo skide irriterende! Ja så er han det kun fordi du tillægger hans eller hendes adfærd noget irriterende.

Fordi du stadig evner at føle dig truet!

manipulerbar

at andre kan tage magten over dine følelser

 

Kender du ikke de mennesker du ikke kan påvirke! Dem der ikke er til at få krammet på. Dem hvor der går tid før end du opnår tillid og fortrolighed sammen med dem. De er enten skide sky – men det er ikke dem jeg vil lede opmærksomhed på – for det er bare beskyttelse… Men DEM der bare er sig selv, bruger tid på at danne en relation, som vurderer (usagt) hvem du er og hvad du indeholder, før end de lader sig involverer, men stadig bevarer de sig selv …

Læs også om:  Vrede

Der er masser af dem – ik´!???

Næ! faktisk ikke…

Det er det vi som mennesker er ved at opbygge. Som vi siden Jesus´ tid her på jorden har slåsset med at integrerer

og den feminine tidsalder kalder stort på den udvikling ..

 

Det er åndeligt arbejde. Ikke som i mega spirituelt, eller religiøst – det kan det sagtens være – men det er bare at bruge vore knold til det den kan!

Og det er OGSÅ at rense selvet, egoet, følelser og tanker for vrede, frygt og had – vende dig mod kærlighedens fokus. Tilgivelse og viden om at intet kan røre dig med mindre du tillader det.

Den er så svær at accepeterer… For hvordan ved vi så om noget er rigtigt eller forkert?

hvordan ændre vi på verdens forhold

Er der så ikke nogen man må synes er dumme eller nogle gedigne idioter?

Jo da, men vi kan ikke bruge det til noget ..

Det ændre ikke på noget.

Det er heller ikke  alt der skal ændres på..

Men du kan ændre på hvordan du har det med udfordrende personer .. Hvis du vil! Det giver fuldstændigt, siger jeg uden at blinke, meget mere fred i dit liv, at blive fri for at fordømme for at have det godt, og vide hvad værdier du står for.

Og det betyder ABSOLUT IKKE at man skal bo op af en psykopat eller leve med en psykopat (for at holde det lidt på spidsen). Nej, vi kan ukompliceret fjerne os. Undgå at blive bange for at møde en ny – vi kan flytte os.  Vi forbliver tro mod os selv, og så utroligt meget bedre til at skabe det liv vi ønsker..

Læs også om:  Selvværd og selvtillid

Det kræver bare en del arbejde, som tiderne er lige nu, med at slippe vores frygt, vores fordomme, og vores måde at bevise at vi er gode nok på. At erkende og indse at vi må eje en kæmpe omsorg og kærlighed til os selv – og andre. at vi kender den universelle kærlighed, den ikke-personlige kærlighed, og sender den afsted..

Fjerner trangen til hævn, for at genoprette “balance” for at give igen, for at være sur og vise at de andre ikke er ok – “det skal de vide, før end jeg har ro og fred i mig”.

Det kan siges, og menes men ikke fordømmes og ikke holde mund med at vise vejen for anden adfærd. Eller vi kan kigge på naboen og sige “nej tak” – sende den upersonlige kærlighed, den fra universet, og bede englene om harmonisering … på måder vi end ikke kan forestille os. Altså lægge det over til det der er større end os selv…. Og så ellers fjerne fokus..

 

Kan man så overhovedet ændre på verdens forhold ?? Når man ikke fordømmer eller vurderer at noget er forkert …

Det kan vi sagtens uden fordømmelse!! Obama var ekspert i det, og vel egentlig også Gorbatjov, Bill Clinton, Mother Theresa og Dalai lama.. Jesus og Maria Magdalene

Og det er de stor personligheder vi må have som forbilleder og mentorer.

Nu kan vi jo bare ikke i terapi hos Obama! Eller Dalai Lahma…

Men du kan vælge at blive mentoret af en terapeut, der læner sig op af de karakterer eller de visdomme der kommer til hende eller ham fra “universet” og de højere lag af vores kvantfysiske fælles bevidsthed – og i daglig tale ville det være en terapeut der har en åndeligt tunet bevidsthed, benene på jorden, god moral og et funderet nærværd.

Læs også om:  Sorg og krise

Vi kan:

  • Dyrke den åndelige vækst
  • Dyrke de feminine kvaliteter
  • Dyrke de maskuline kvaliteter
  • Bringe harmoni og samhørighed imellem dem …

 

Vi kommer ikke udenom at det er en rejse

Det er en rejse at raffinere sig selv.

Det er en rejse overhovedet at se formålet i det..

Vi er så vant til at “bringe balance” ved at putte brænde på bålet selv, altså ved at fordømme, bevise at det er den anden der er forkert eller virkelig frygtelig. Som de sagtens kan være .. Men vi vinder ikke noget ved at fortsætte kampen. Vi vinder personligt ved at slippe kampen og bevæge os væk.

Gøre os selv immum overfor de dummes “værk”, og så falmer de.

Lader du energien fra dem falde ned fra dit åsyn, så har de ingen magt. Så ved de til sidst ikke hvad de skal gøre.

Nogle mennesker kræver meget arbejde for dig – og da kan du vælge om du overhovedet skal være i nærheden af dem … Og det kan tage sin tid at blive parat til et fravalg og det at rykke dig væk.

Men der er mennesker, der  vælger fra uden at blinke!

Men måske kan du blive så stærk at du vender situationen, uden at flytte dig. Du vinder ved at afkoble dig følelserne  magt. Ved at dyrke din åndelige vækst. Dyrke dine potentialer. Splitte dine overbevisninger ad, splitte dig selv ad. for at finde ind til den du virkelig er .. Den store og vise

Men valget er vores eget .. Hvor langt vi vil gå er vores eget valg ..

 

Håber det giver tid til eftertanke, selvomsorg og måske til at forstå dig selv og verden bedre, hvis du kan genkende en form for enighed i det skrevne …

 

Kærlig hilsen Lavt selvværd