Roskilde psykoterapi:
Leder du efter hjælp til at få løst en svær livssituation du er i ?

Eller komme fri af svære følelser, der har fulgt dig igennem lang tid, og det bare må slutte nu?

… Så kan psykoterapi hjælpe dig 

På alle områder af dit liv! Når du er stressramt, ramt i dit arbejdsliv, ramt på dit selvværd, ramt af  en akut krise, ramt på kærligheden, eller ramt af angst  … Gitte Gade Roskilde psykoterapi

Selvværds kvaler:

⟶ Kan du ikke slippe dine indre (hårde) selvkritik?

⟶ Føler du dig tit god nok?

⟶ Bliver du hurtigt og hårdt ramt af andres kritik, hvor du bruger dage og uger på at føle dig sikker og rolig igen?

⟶ Er dine følelser ofte for overvældende?

⟶ Går dit liv og dit humør op og ned. Helt afhængigt af hvilke ting du påvirkes af. Det er tit ikke nemt at være dig …

Du er måske rigtig god til  at bygge din selvtillid op?

⟶ Måske ved at se godt ud hver dag

⟶ Gøre alle de ting du faktisk er utrolig god og dygtig til.

⟶ Eller ved at købe lækkert tøj og lægge den rette make up.

⟶ Ved at du har de lækre og ret så fine krukker ude foran huset – og dit hjem spiller og er æstetisk lækket.

Hvor du har det materialistiske, handle- måske også statusorienterede fokus, og får det til at spille ud ad til – Men har det ad h til indeni.

Det hjælper en god stund at vide huset og dit udseende og tøjstil spiller, men det er ikke en stabil god dyb glæde du har, når du ser dig selv i spejlet. Og usikkerheden sniger sig ind dagligt, på en eller anden måde.

⟶ Eller trækker du dig bare væk fra folk! Bliver ensom, for det er ikke nemt med venner, kollegaer og relationer?

Så er det et meget befriende og dejligt arbejde dig ind i dit selvværd. Ind i din kerne, ind og forløse det der forhindre dig i at elske og nære dig selv. Det som forhindre dig i at acceptere dig selv, og stoppe den der lammende kritik og selv-nedvurdering, der styrer din tanker omkring dig selv.

 

Arbejdskvaler:

⟶ Du oplever måske at du er alt for presset og frygter stres?!

⟶ Du oplever at du bliver mobbet, af chefen eller kollegaer – og det vil du ikke finde dig i, men er begyndt at føle dig svag, og tvivle på dig selv. Føler ikke at du kan få det til at stoppe. Så skal du have øget dit værd, og clearet den relation der er udfordrende. Det sker ikke i konfrontation med vedkommende!

Jeg har en helt særlig teknik til at ændre på relationer, så du ikke længere står svagt!!
Men kan stå op for dig selv … indeni og dermed rette på relationen udadtil.

⟶ Du aner måske ikke, om du er det rette sted længere (hvis overhovedet for starten) men du er bange for ikke at kunne finde noget andet. Og bliver det bedre??

Så kan du få mere sikkerhed i dig selv til at turde skifte. Til at slippe frygten for det uvisse, og til at få det bedre der hvor du er indtil et evt. job skifte

Stressramt?! Læs om hjælp her: KLIK
Roskilde Psykoterapi

Kærligheds kvaler:

⟶  Du kan være havnet en akut situation, hvor du ikke ved hvad du skal gøre af dig selv?
Din mand har måske været dig utro – eller din kvinde, og du er helt ødelagt.

⟶ Det kan være at du behandles elendigt i dit parforhold, og du ikke klare det mere. Men det er på en eller anden måde umuligt at få sagt stop og farvel!?

⟶ Du kan måske ikke kommer dig over forholdet, og skyer andre mand eller kvinder!? Men vil vil gerne inderst inde kunne knytte dig igen, og opleve kærligheden igen – på den dejlige og harmoniske, ukomplicerede måde!?

…. Her kan vi få dig samlet, styrket og på sporet af dig selv igen.
Vække livsglæden – og i øvrigt rydde op i relationen / relationerne. Simpelthen ændre på hvordan i har det sammen. Og hvordan du har det med dig selv.

Gitte Gade Roskilde Psykoterapi

 

Roskilde psykoterapi

 

Dyrker vi uhæmmet din barndom ?

Nej … Det er ikke en langtrall ind i barndommen, men det er at forløse konsekvenserne af de overbevisninger, du har fået skabt dig op gennem barndommen.

Det er ikke bevidst, at du har valgt at have det skidt og ikke tro på dit værd. Men den slags tanker og overbevisninger om dig selv, opstår i barndommen. Også med en god barndom!!

Men klart også i en udfordrende barndom, hvor du direkte kan huske de svigt, der har været. Og hvor du husker de ubehagelige følelser, du havde mens du voksede op.

Det er ret kontekstbestemt hvordan du har og har haft det. Altså Du kan have haft det fantastisk hos din mor, men ikke i skolen eller hos din far – eller omvendt. Haft det svært hjemme men skønt hos bedsteforældre, og på den måde opleve at du nogle gane har det vildt godt, men andre gange og andre stedet ikke. Det kan føles ret uforståeligt og mærkeligt, men det har med din underbevidsthed at gøre. Hvordan den opfatter eller husker de forskellige stedet og situationer.

Men følelserne fra barndommen, eller fra din  Roskilde psykoterapi
nuværende situation skal ikke retraumatiseres!

De skal blot forløses, så din indre kraft og styrke
kan vokse frem …

Hjælp når du er ramt af angst: KLIK
Roskilde Psykoterapi

Hvad får du ud af psykoterapi?

DINE POTIENTIALER vil vokse frem. De vil blive stimuleret og vækstet, samtidigt som det bliver nemmere at være dig.

• Du vil direkte mærke at kærligheden og omsorgen til dig selv vokser.

• Følelsen af at vide hvem du er, hvad du vil og hvad du har mulighed for at skabe i dit liv, forstærkes kraftigt.

• Din tvivl på dig selv vil stille og roligt formindskes, og du vil opleve større glæde, frihed, mod og styrke i dig.

Alt det der skal til for at have det godt i livet, og for at kunne tage de gode valg for dig selv vækstes og vokser (endnu mere) frem i dig – og dine nære.
For når du vokser, vokser dine relationer også! og når du afbalanceres og harmoniseres indeni, så sker det også for dine børn!

• Og dine relationer du har omkring dig bliver bedre
– eller bliver udskiftet …Roskilde psykoterapi
(Men gå ikke i panik her, det sker når det opstår i dig at det skal ske! Hvis det skal ske!! Vi starter med at forbedre det der er, eller hvad dit ønske er).

• Er du havnet i stress, så får psykoterapien dig ud af det igen! Og ud på den anden side i en stærkere version af dig selv.

• Dine symptomer vil stille og roligt men sikkert svinde ind og helt væk! Du vil kunne trække vejret igen, og du vil skabet et anderledes liv fremefter. Du får coping strategier til at styre dit liv i en god retning, mens terapien står på, men de vil slippes igen, som du heles op og styrkes. Og som din hjerne og din krop kommer fri af adrenalinens skadelige virkninger!

 

Stressramt og stress kvaler

⟶ Er du på vej ind i dyb stress – hvor du løber stærkere og stærkere for at nå alting. Eller for at bevare kontrol? – Men det halter med dine kræfter, og du kan mærke at læsset er ved at vælte. Det er bare umuligt næsten, at se hvordan du skal kunne stoppe op og hvad du skal ændre?!

⟶ Er du havnet i et stress kolaps, hvor du på ingen måde er dig selv?! Hvor du og din verden er gået i stå?

⟶ Eller er du sygemeldt, med et mindre kolaps, men kan ikke komme fri af frygt og angst? Ikke komme på sporet igen, bliver ved med at have symptomer …

⟶ Bliver du  hurtigt påvirket når din rytme brydes? Hvor de fysiske symptomer virkelig generer eller lammer dig, hvor du går i stå eller bliver bange

⟶ Er stilheden i sygemeldingen både god, men også anstrengende, for du lider når du ikke kan blive abstraheret og får noget andet end dig selv at tænke på?

Roskilde psykoterapiHvordan kommer jeg igang med at få det bedre – tænker du måske?

Hvis mine ord har overbevist dig om, at du kan få god hjælp i et terapiforløb, og din tillid til at jeg kan gøre forskellen for dig, er opstået, så har jeg også tid til dig.

Jeg vil faktisk elske at hjælpe dig, og du kan nemt booke en uforpligtende snak med mig, eller direkte booke en tid til hjælp.

Du får hurtigst kontakt til mig ved at sende en sms på: 26 23 57 51

Men du er også velkommen til at maile også på: info@gittegade.dk


Det koster 1100 kr. for sessioner på 90 minutter, såfremt du vælger et lille forløb på 5 gange. MEN du kan betale pr. gang. Så du behøver ikke hive 55
00 kr. op på én gang.
Du kan også booke én session, og se hvad det er for noget. Den koster så 1350 kr. MEN hvis du ved efter sessionen, at det her vil du fortsætte med … Så får du det til 1100 kr. allerede fra første session.

 

Kærligst

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gitte Gade Psykoterapi Roskilde og Hedehusene

Gitte Gade Psykoterapi Roskilde og Hedehusene

Roskilde Psykoterapi

Roskilde Psykoterapi

Roskilde Psykoterapi

Roskilde psykoterapi