Hej! Jeg hedder Gitte Gade

 

Jeg er uddannet psykoterapeut, og arbejder som psykoterapeut langt det meste af tiden.

Men har en del andre uddannelse og selvstudier bag mig også. Af både konventionel og alternativ art.

Og jeg elsker variation, så jeg finder løbene på nyt at lære, og nye projekter at arbejde med. Samtidigt med at jeg opdaterer mig på viden omkring mine specialområder og menneskets psyke.

Min passion har altid været personlig udvikling, og mit højeste mål for mit liv, har været at opnå fred med mig selv.

… Og det er blevet min levevej at hjælpe andre med at komme godt og beriget igennem  personlige kriser og deres personlige udvikling.
Gitte Gade

 

Og med hensyn til dig, så er du landet det helt rette sted hvis …

⟶ Du har det svært og ikke helt kan kende dig selv, fordi du er ramt af stress, angst, livskrise eller andre store udfordringer.

⟶ Din krise ikke er til at komme igennem på egen hånd. Du bedres ikke, selvom der er gået lang tid

⟶ Du simpelthen bare ikke kan finde vej til det gode liv. Livet bliver ved med at gøre ondt, eller det gør mere og mere ondt at være dig

⟶ Du ønsker en forandring af din situation NU
Gitte Gade

Jeg er overbevist omGitte Gade

… At det er min skæbne at skulle hjælpe mennesker i følelsesmæssig nød og smerte

… At der er potentialer gemt i os, vi ikke troede mulige. Samt at de kan vækkes, så livet folder sig ud på den bedste måde, og langt bedre end vi tror muligt

… At alt vi møder er udvikling, som kan gavne os i vores højere udvikling. Sagt med dyb respekt for hvor svært det kan være at få øje på, når livet er allersværest!

… At sundhed, meningen med livet, kærlighed og lykke findes i den indre fred, og samtidigt i høj grad er tilgængeligt for alle, uanset bagage og udgangspunkt

 

Hvordan kan jeg hjælpe dig!?

Jeg arbejder med personlige forløb. Hvor vi i første omgang afsætter 5 gange til at hjælpe dig. Det skal lige siges, at du aldrig rigtig er bundet. Hvis du ikke vil komme igen efter 1-2 gange, så stopper vi bare forløbet.

Det viser sig hurtigt hvorvidt min metode hjælper dig kraftigt eller ikke særligt effektivt. Så du kommer ikke til at spilde mange timer eller penge på noget, der ikke helt giver dig det du ønsker!

Det hænder jævnligt at vi fortsætter til alle problematiske områder i dit liv er gjort uproblematiske. Men det er et personligt valg, som mange klienter tager når vi arbejder sammen.

⟶ De 5 gange jeg har sat forløbet til at vare, er fordi det er en overskuelig fremtid, og vi når langt på 5 gange. Nogle når ikke i bund, andre gør. Det er en meget individuel rejse vi alle er på … Men 5 gange er udgangspunktet.

Jeg har desværre lidt ventetid i øjeblikket, men det varierer om du har brug for eftermiddagstider eller formiddagstider. Det er pt. nemt at komme til i formiddags og tidlig eftermiddags timer. Men sene eftermiddage er lidt problematiske.

 Hvad gør du nu?

Du kan række ud og få en snak med mig, om hvordan jeg præcist kan hjælpe dig. Det vil typisk være en fortrolig og uforpligtende snak over telefonen på 15 minutter, så du kan mærke at energien er der mellem os.

Jeg er hurtigst at få fat på via en besked på mit kontaktnummer: 26 23 57 51

Du kan helt enkelt nøjes med at skrive, at du har brug for en snak om din situation.
Eller skrive hvad du er ramt af, af krise og følelser, hvis du er kvinden eller manden, der har det mest naturligt med det.

 

Det sammen gælder for at kontakt mig på mail. Det er ligeså ofte at klienterne vælger det. Så er det på info@gittegade.dk at du sender din mail til mig på.

 


Lidt mere om “Gitte Gade” som psykoterapeut

Jeg har min basis uddannelse i NLP terapi tilbage fra 2003, og har udvidet den med selvstudier og workshops i skyggeside arbejde, metakognitiv terapi, mindfulness og selfcompassion, healing, EFT og TFT, yoga traditioners livsprincipper, Inka traditionens fredsprincipper, buddhisme, kost og livsstilændringer – helt specifikt hormonernes og tarmfloraens påvirkning af vores mentale, psykiske tilstand …

⟶ Faktisk alt der kan påvirke mennesket positivt.

Jeg er oprindeligt uddannet som fysioterapeut, men også som Health Mentor, Healer og Clairvoyant. For mig er det at sanse som clairvoyant, en fysiologisk sans jeg tager i brug.

Min psykiske, intuitive evne til at aflæse følelser, mønstre og selvsabotage har altid været med mig. Og som livet er skredet frem, er de evner blevet skarpere, og til stor gavn for mine klienter. Fordi det gør psykoterapien utrolig effektiv.

 

Det skaber samtidigt også den dybe essentielle tillid og det nærvær, som er grobund for den altafgørende kontakt mellem klient og terapeut. Tilliden får ’magien til at spille’ og forandringerne til at ske.

 

Barndommen

Mange klienter orker ikke tale om deres barndom, repetere alt det de har sagt i forvejen eller 100 gange hos psykologer og andre behandlere …

Nogle synes heller ikke det er relevant

Mange kæder direkte psykoterapi, terapi, sammen med mange snakke om mor og far ..

… Men det behøves ikke.

Om du tager afsæt i din barndom, som har været svær, for at hele op på din nuværende livssituation. Eller om du tager udgangspunkt i dit liv, lige nu for at hele op, er faktisk ikke vigtigt.

Barndommen har sin utvivlsomme indvirkning på vores liv. Den er en realitet og den har både gode og udfordrende konsekvenser. Men om vi arbejder på følelserne i nuet, i livet nu, eller følelserne du husker fra din barndom, rammer ind i nøjagtig det samme! Mønstre og overbevisninger etableres tidligt i livet, og leves efter hele livet. Mønstre bruddet og ændring af overbevisningerne kan ændres gennem begge livs-tidspunkter

… For mange er det enormt healene, netop at tale om de svigt de har oplevet som børn. Blive set, hørt og mødt i de sorgfulde følelser … for andre er det ikke.

Og uanset hvor du er med hensyn til barndommen, så får du det lige som du ønsker det. Som du og jeg mærker giver mening og giver den største følelse af rigtighed.

 

Du skal vide … Gitte Gade

Hverken du eller dit liv er en fejltagelse.

⟶ Det bliver aldrig for sent at opnå større ro eller et bedre selvværd.

Uanset hvem du og hvor håbløs du føler din situation er, så kan det opnåes. Og du kan opnå at føle dyb medfølelse for dig selv, sammen med en dyb, varm tilfredsheds følelse for dig selv og dit liv.

⟶ Der er ikke noget i vejen med dig, fordi du har det svært, går igennem en svær tid, har haft et svært liv eller ikke er perfekt i dine egne øjne.

Du er perfekt som du er, trods mulige fejltagelser, og du rummer alt der skal til for at leve i tilfredshed, styrke og glæde.

Måske har du lyst eller brug for at læse noget om andres erfaringer med forløb hos mig!? Så kan du klikke og læse udtalelser her

 

Hvis du har lyst, så er du som sagt meget velkommen til, at vi tager en 15 minutters afklarende snak om det den situation du står i, og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Du sender blot en besked til mig, og så aftaler vi et tidspunkt. Jeg kan med stor sandsynlighed desværre nok ikke tale, hvis du blot ringer op. Men det behøver ikke forhindre dig i at prøve.

 

Kærlig hilsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gitte Gade

 

Gitte Gade

 

Gitte Gade