…… Så hvem er jeg? 

Rent privat er jeg mor til en lille dreng fra 2010. En stærk singlemom, der klarer livets sus og brus plus rutscheture med følsomhed, glæde og positivt sind.

Jeg har en livslang passion for personlig udvikling, og den alternative, spirituelle verden. De metamedicinske anskuelser på sygdomme, med danske ord betyder det de psykiske årsager til at vi får fysiske sygdomme og symptomer.

Jeg er en ildsjæl, nysgerrigt anlagt og har stor værdi på nære relationer, som også er grundlaget for mit ønske om at være en medkatalysator til udvikling og forandring i andre menneskers liv.

Den rent officelle udgave lyder sådan her 

Clairvoyant, Kraniosakral terapeut, Reiki og Inka healer, NLP Coach, NLP psykoterapeut og Fysioterapeut.

Min personlige udviklingsvej

Den startede hos en clairvoyant, og omdrejningspunktet var et kæresteforhold. Jeg var forvirret og havde ikke overblik. Dét fik jeg, og det føltes så sandt så sandt det jeg fik af beskeder.

Jeg blev nysgerrig og gik videre med mit forhold til min mor.
Det var så en længere rejse at arbejde mig igennem, og der kom NLP uddannelserne ind i billedet.

En fantastisk rejse som vækkede min passion for personlig udvikling fuldstændigt, og som var en gave i forhold til at begynde at trævle de massive konflikt situationer i min familie op – og få vendt skuden. Blive stærkere og mere kongruent levende.

Få styr på mine værdier, lære at sig fra og til, og begyndelsen til at skabe det liv jeg ønskede og ønsker.

Vejen frem i livet er blevet skabt gennem kriser, de mindre og de massive jeg har haft og er kommet igennem.
Alt fra sammenbrud som underviser, fordi jeg ikke følte mit værd og søgte anerkendelse. Som jeg i høj graf fik, men som ikke fik mig bragt i ro og tilfredshed med mig selv og mine præstationer, til dyb sorg over at miste begge mine forældre tidligt og igennem angst efter fødslen af min søn.

Så der har da været nok at arbejde med, men jeg har heldigvis aldrig givet op eller taget til takke. Aldrig stoppet med at arbejde for at nå “på den anden side”.

Og hver gang har jeg set, hvordan det hele har været nødvendigt, i en eller anden form, og endt med taknemlighed, for alt det gode det har bragt med sig.

Lige i skrivende stund, ser jeg på mit liv som det bedste sted jeg har været nogensinde, og glædes over at have lært at skabe mig, det liv jeg ønsker – og at jeg bliver bedre og bedre til det …

 

Det er i virkeligheden også det jeg kan hjælpe dig med!

Hos mig er Clairvoyance ikke kun konkrete svar på om du skal til højre eller venstre. Det er en form for mentoring, en udviklings mulighed, så du selv kan finde svar. Føle tillid til din intution og føle dig sikker i dine beslutninger.

Det er tit at mine klienter går i forløb, fordi jeg netop også er terapeut, og fordi deres problemer de gerne vil have svar på, er problemer der har været der længe, og er en kerne problematik i deres liv..

… og de kommer videre!

Læs hvad nogle af dem siger, efter at have fået hjælp hos mig:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er bare et par stykker jeg har taget med her.

Hvis du vil læse flere så klik på linket her

 

 

Kærlig hilsen