Hej Jeg hedder Gitte Gade

Jeg er primært uddannet som psykoterapeut, og arbejder som psykoterapeut langt det meste af tiden.

Men har en del andre uddannelse og selvstudier bag mig også. Af både konventionel og alternativ art.

Og jeg elsker variation, så jeg finder løbene på nyt at lære, og nye projekter at arbejde med. Samtidigt med at jeg opdaterer mig på viden omkring mine specialområder og menneskets psyke.

Det betyder meget for min trivsel at have variation i mit liv.

Min passion har altid været personlig udvikling, og mit højeste mål for mit liv, har været at opnå fred med mig selv, ned i allerdybeste rille, og allerhøjeste tinde.

… Og det er blevet min levevej at hjælpe andre med at komme godt og rigt igennem deres personlige udvikling, hårde udviklings år og personlige kriser. Gitte Gade

 

Du er landet det helt rette sted hvis …

Du gerne vil være ét med dig selv og nyde livet mens du har det

Du har det svært, er ’ved siden af dig selv’, fordi du er ramt af stress, angst, livskrise eller andre store udfordringer.

Din krise ikke er til at komme igennem på egen hånd

Du ønsker en forandring af din situation NU …

 

…. Så hjælpes vi ad. Jeg tager “ledelsen”, og du følger op med de strategier og redskaber jeg giver dig, som hurtigt vil skabe både indre og ydre selvomsorg, ro, glæde og styrke i dig.

 

Jeg er overbevist om

At det er min skæbne at skulle hjælpe mennesker i følelsesmæssig nød og smerte …

At der er potentialer gemt i os, vi ikke troede mulige, at de kan vækkes, så livet folder sig ud på den bedste måde, vi overhovedet kan tro muligt …

At alt vi møder er udvikling, som kan gavne os i vores højere udvikling. Sagt med dyb respekt for hvor svært netop det kan være at ”få øje på”, når livet er allersværest …

At sundhed, meningen med livet, kærlighed og lykke findes i den indre fred og det enkle, og er tilgængeligt for alle uanset bagage og udgangspunkt …

Hvordan kan jeg hjælpe dig!?

Jeg arbejder med personlige forløb. Hvor vi i første omgang afsætter 5 gange til at hjælpe dig. Det hænder jævnligt at vi fortsætter til alle problematiske områder i dit liv er gjort uproblematiske. Men det er et personligt valg.

De 5 gange har jeg sat fordi det er en overskuelig fremtid, og vi når langt på 5 gange. Nogle når ikke i bund, andre gør. Det er en meget individuel rejse vi alle er på … Men 5 gange er udgangspunktet

Jeg har ikke lang ventetid max 2 uger. Det varierer om du har brug for eftermiddagstider eller formiddagstider.

 

Hvad gør du nu?

Du kan række ud og få en snak med mig om hvordan jeg præcist kan hjælpe dig. Det vil typisk være en uforpligtende snak over telefonen, så du kan mærke at energien er der mellem os.

Jeg er hurtigst at få fat på via en besked på mit kontaktnummer: 26 23 57 51

Du kan helt enkelt nøjes med at skrive, at du har brug for en snak om din situation.
Eller skrive hvad du er ramt af, af krise og følelser, hvis du er kvinden eller manden, der har det mest naturligt med det.

 

Det sammen gælder for at kontakt mig på mail. Det er ligeså ofte at klienterne vælger det. Så er det på info@gittegade.dk

 

Samtidigt kunne du tilmelde dig ”Selvværdsboostet”, som kommer via mit nyhedsbrev. Du starter med at få en selvværdsvisualisering som video, og derefter kommer der, cirka hver 9 dag, et nyt selvværdsboost til dig.

Er det ikke noget for dig, så er det uroligt nemt at afmelde dig, og det koster dig kun din mailadresse.

Klik her: ”Ja tak til Selvværdsboost”

 

Mine personlige livserfaringer – i den korte udgave

Som terapeut oplever man stadig on og off at livet kan være svært. Det sker også for mig. Forskellen er bare blevet, at det mere er som krusninger i vandoverfladen, som jeg hurtigt får opløst og lagt væk, end det opleves som kriser.

Det opleves som om at jeg lever med en højere, nemmere og bedre frekvens det mest af tiden. Som smitter af på mine omgivelser …

Men jeg skulle meget langt ned at vende, før end at det blev muligt at mestre det.

Ikke med depression, men med 3 stress og angst sammenbrud, hvor det tredje var absolut det mest rædselsfulde. Det andre 2 var slemme og hårde, men den sidste krævede nærmest umenneskelige kræfter for mig at få vendt, med flere års bearbejdning.

 

Heldigvis kom jeg meget stærk ud af det! Der var en frugt at høste, som jeg nær havde slået folk ned over, når de forsøgte at sætte min krise i perspektiv. For jeg kunne til tider på ingen måde rumme så extremt hårdt det var. Så det føltes kun som om at alt det skete var imod mig, og ikke på nogen måde fortjent.
Jeg var også lige blevet mor, så ingenting hang sammen i mit hoved .. Men det er det kommet til!

… Og jeg er blevet en terapeut, der har utrolig meget livserfaring at hjælpe folk videre med. – og en mor der lever lykkeligt med sin søn.

 

Lidt mere om “Gitte Gade” som psykoterapeut

Jeg har min basis uddannelse i NLP terapi tilbage fra 2003, og har udvidet den med selvstudier og workshops i skyggeside arbejde, metakognitiv terapi, mindfulness og selfcompassion, healing, EFT og TFT, yoga traditioners livsprincipper, Inka traditionens fredsprincipper, buddhisme, kost og livsstilændringer – helt specifikt hormonernes og tarmfloraens påvirkning af vores mentale, psykiske tilstand …

Faktisk alt der kan påvirke mennesket positivt.

Jeg er oprindeligt uddannet som fysioterapeut, men også som health mentor, healer og clairvoyant. For mig er det at sanse som clairvoyant en fysiologisk sans jeg tager i brug

Min psykiske, intuitive evne til at aflæse følelser, mønstre og selvsabotage har altid været med mig. Og som livet er skredet frem er de evner blevet yderligere veludviklede, og til stor gavn for mine mange klienter. Fordi det gør psykoterapien utrolig effektiv.

 

Det skaber samtidigt også den dybe essentielle tillid og et nærvær, som er grobund for den altafgørende kontakt mellem klient og terapeut. Tilliden får ’magien til at spille’. Altså forandringerne til at ske.

 

 

Barndommen

 

Det er ikke sjældent at jeg får klienter i telefonen, der ikke magter at tale om deres barndom ..

Nogle synes heller ikke det er relevant

Mange kæder direkte psykoterapi, terapi, sammen med mange snakke om mor og far ..

… Men det behøves ikke.

Om du tager afsæt i din barndom, som har været svær, for at hele op på din nuværende livssituation. Eller om du tager udgangspunkt i dit liv, lige nu for at hele op, er faktisk ikke vigtigt.

Barndommen har sin utvivlsomme indvirkning på vores liv. Den er en realitet og den har gode og udfordrende konsekvenser.

Men om vi arbejder på følelserne i nuet, i livet nu, eller følelserne du husker fra din barndom, rammer ind i nøjagtig det samme!

Mønstre og overbevisninger etableres tidligt i livet, og leves efter hele livet. Mønstre bruddet og ændring af overbevisningerne kan ændres gennem begge livs-tidspunkter

… For mange er det enormt healene netop at tale om de svigt de har oplevet som børn. Blive set, hørt og mødt i de sorgfulde følelser … for andre er det

Og uanset hvor du er med hensyn til barndommen, så får du det lige som du ønsker det. Som du og jeg mærker giver mening og giver den største følelse af rigtighed.

 

 

Selfcompassion er blevet et kært redskab for mig her for nyeligt. Det er helt særligt at se

 

Du skal vide …

 

Hverken du eller dit liv er en fejltagelse.

Det bliver aldrig for sent at opnå ro, nærværd, et godt selvværd, og dyb selfcompassion – medfølelse for dig selv og selvkærlighed.

 

Uanset hvem du og hvor håbløs du føler din situation er, så kan det opnåes.

 

For der er ikke noget i vejen med dig, fordi du har det svært, går igennem en svær tid, har haft et svært liv eller ikke er perfekt i dine egne øjne.

 

Du er perfekt som du er, trods mulige fejltagelser, og du rummer alt der skal til for at leve i tilfredshed, styrke og glæde.

 

Nogle gange skal de positive og stærke ressourcer bare kultiveres. Og når det ikke sker af sig selv, er det fantastisk at du kan få hjælp til det.

 

Så du skal vide at der findes en vej, og den vej kan jeg hjælpe dig med …

 

Måske har du lyst eller brug for at læse noget om andres erfaringer med forløb hos mig!? Så kan du klikke og læse udtalelser her

 

Kærlig hilsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gitte Gade

 

Gitte Gade

 

Gitte Gade