Læs hvad et udpluk af mine 500+ klienter har meldt tilbage til mig gennem tiden …

Gitte Gade Terapi

“Jeg kan på det varmeste anbefale Gitte Gade og hendes rådgivning. Gitte er meget præcis i sine beskrivelser og ikke mindst dejlig konkret i sine anbefalinger. Gitte formår endvidere at være i dialog på en nærværende og hjertefuld måde, som skaber stor tryghed, hvis man står i en svær situation. Som fagperson har jeg også været imponeret over den palet af relevante terapeutiske redskaber, som Gitte kan tilbyde, og som man som klient kan få stor glæde af efterfølgende”.

Metter Bram, psykolog


“Ingen tegn på ADHD mere! Jeg kan overskue mit liv”
Anemone Frank 

Læs en af hendes sms beskeder til mig ↓

 

 

 

 

 

 

 


“Det letter enormt hver gang. Og jeg får sagt fra overfor dem jeg har forsøgt, hele livet ,at sige fra overfor”

Læs en af hendes beskeder til mig: ↓

Tusinde tak for sessionen idag. Det er som om at skyerne er lettet og glæden er begyndt at kigge frem. Jeg er dybt imponeret af dit arbejde, og de indsigter og resultater jeg får hos dig! Det er ting jeg for længst har glemt, men det har min krop IKKE. Her går du ind og forløser og sætter arbejde igang.

Tak for dig kære Gitte

Sussan


“Jeg har lidt så meget under ikke at være god nok. Men nu føler jeg mig faktisk altid ok”

Læs hendes besked 6 måneder efter terapiforløbet: ↓

Jeg kom til dig Gitte, fordi jeg altid har følt mig forkert, og fordi jeg tit røg ned i sorte huller. Det gør jeg ikke mere. Livet kan stadig drille, men jeg føler mig faktisk altid OK nu. Jeg føler ikke længere, at jeg ikke er god nok. Det er både vidunderligt og på en måde også underligt.

Emilie


“Jeg har aldrig kunne stå ved mig selv før ”
Katja

Læs beskeden fra hende 

 

 

 

 

 


Du er for vild. Igen og igen overrasker du mig, og det er den bedste hjælp jeg nogensinde har fået …

Fr. Larsen


“Mit tankemylder er væk!”

“Kære Gitte
Tusinde tak for vores forløb. Det har været fantastisk, at blive set og mødt hvor jeg var. Mit tankemylder er væk, og mine knæ og fødder gør ikke ondt mere.
Du har en formidabel evne som terapeut og behandler, og jeg har glædet mig til hver eneste session”.

Kærlig hilsen Marlene


“Jeg klarer tilspidsede situationer uden stress nu”

Kære Gitte.
Jeg ved ikke hvordan du gør det, men du rammer altid plet. Du ved bare hvad det er jeg føler, og du sætter så præcise ord på det, at det er helt utroligt. Det har betydet en verden til forskel for mig i mit job, at komme her. Jeg klarer de tilspidsede situationer uden stress nu.

Kærligst Lizette Larsen

Gitte Gade Terapi


“Jeg fik min ro og styrke tilbage. Alle redskaber har gjort en kæmpe forskel for mig.”

Mangler du en til at guide og vejlede dig, så kan jeg varmt anbefale Gitte Gade.Gitte Gade Terapi
Gitte er utrolig dygtig til at finde ind til at finde ind til sagens kerne, og kommer med konkrete råd til hvordan du kan gribe tingene an, og hvad der skal til, for at du kan skabe det liv, du ønsker.
Du vil føle dig set, mødt og løftet når du går derfra. Med en følelse af at kunne tage de næste skridt, der skal til, med ro og styrke. Det har været en uvurderlig hjælp for mig, at have mødt Gitte ? ❤

Rikke Holm

 


“Jeg kan arbejde igen, og jeg var ikke nået hertil uden din hjælp”

Kære Gitte
Som terapeut er du skarp – forstået på den måde, at du hurtigt kommer ind til sagens kerne. Det er tydeligt, at din erfaring gør, at du kan forstå de problematikker jeg står i. Jeg føler mig set og hørt.
Du er jordnær og omsorgsfuld, og jeg føler mig helt tryg i, at du guider mig videre i mit liv. Sådan at jeg kan håndtere begivenheder i mit liv, med en større forståelse for livets og universets sammenhænge.

Jeg er dybt taknemmelig for dit arbejde, og jeg havde ikke haft det så godt, som jeg har det nu, hvis det ikke havde været for mine timer hos dig  ✨ ❤

Eva


“Stressen er stoppet! Jeg ved nøjagtig hvor mine grænser går, og jeg kan sige fra nu. Mit nye liv venter!!”

Efter at have været gået ned med stress på mit tidligere arbejde, og været presset til mit yderste Gitte Gade Terapii lang tid, i mit daværende parforhold. Fik jeg igennem en veninde/arbejdskollega kontakt med Gitte.
Jeg var nemlig ikke i stand til at flytte mig ud af min stresscirkel, og havde behov for hjælp.
Gitte hjalp mig med at få ro på, stoppe stressen og opnå styrke til at jeg nu kan mærke, hvornår jeg skal sige stop og trække mig. Så jeg ikke kommer ud i situationer, der presser mig. Al den hjælp har gjort, at jeg nu kan se fremad og gå efter min drøm om at blive jurist. Det havde jeg aldrig haft mod på, hvis jeg ikke havde været igennem dette forløb hos Gitte. Jeg var på ingen måde nået hertil, hvor jeg er i dag uden Gittes hjælp ❤

Hun er en engel og den bedste ?❤

Katja Hagmund


“Jeg har kontaktet Gitte med lidt af hvert efterhånden. Og da jeg blev ramt af stress for 2. gang, var jeg ikke i tvivl om hvem der kunne hjælpe mig igennem det”.

(2019) Jeg havde min første session hos Gitte for ca. 6 år siden. Dengang kom jeg fordi at jeg Gitte Gade Terapivar på vej ud af et stressforløb, og manglede hjælp og redskaber til at håndtere det. Jeg havde desuden rigtig svært ved at åbne op, og vise følelser.

Men Gittes terapeutiske og clairvoyante evner fik hjulpet mig til at få sat ord, på det jeg ikke selv kunne og hendes blide terapeutiske tilgang og erfaring fik mig igennem stress reaktionerne og ud på den anden side.

Jeg har siden kontaktet Gitte med lidt af hvert efterhånden. Og da jeg blev ramt af stress for 2. gang, var jeg ikke i tvivl om hvem der kunne hjælpe mig igennem det.

Hun er en skøn kvinde med mange talenter og hun har hver gang hjulpet mig, når jeg har haft brug for det.

Jeg kan kun anbefale Gitte. Hun er hjertevarm, åben, kærlig, nærværende, blid, imødekommende, rummelig, og møder en med en stor respekt. Og jeg oplever altid at have fået den tid jeg har brug for.

Jeg går altid ud af døren hos Gitte, og føler mig flyvende og let., lidt som en mental omgang wellness 🙂
Jeg får mulighed for at læsse af, bliver lyttet til, og bliver set. Når jeg går ud af døren, har jeg har fået nogle redskaber jeg kan arbejde videre med, og en dejlig portion healing, som altid giver flere skønne indsigter og erkendelser..

Jeg vil til hver en tid kontakte Gitte når der er en forhindring, ubalance eller udfordring i mit liv som jeg har brug for hjælp til at få løst. Det betyder ufatteligt meget at have en terapeut som kender en.

Kathrine


“Min kone sendte mig afsted – jeg skulle fikses”

Jeg er kommet fast hos Gitte igennem 7 år, siden 2012. Og jeg har brug for det, for jeg er en stresset mand! Det har jeg været hele mit liv.
At komme her er min måde at gøre noget godt for mig selv på, og holde mit blodtryk nede, om man så må sige …

Til start var det min kone der sendte mig afsted, fordi jeg skulle fikses.

I dag kører jeg selv langvejsfra for at komme og få min månedlige dosis af fantastisk nulstilling, som jeg kalder det …

Hvis jeg nu var en blød mand, så ville jeg sige at Gitte har reddet mit liv. – Og det skal forståes bogstaveligt!

Thor


“Mit selvværd er blevet meget stærkere, jeg tror på mig selv – og min livsglæde er vendt tilbage”

Louise H

En af hendes beskeder 

 

 


Jeg kom ud af rækken af elendige forhold og mistrivsel i mit liv”

Mange andre indenfor Gittes felt, tager store summer, men leverer ikke i nærheden af hendes niveau.

Det betyder at Gitte er reel i sine priser og reel i sit ønske om at ville hjælpe andre mennesker, når de er pressede og i nød, som jeg var, da jeg fandt Gitte.

Business kvinde, der af årsager må forblive anonym.
LB


“Jeg er blevet tro mod mig selv. “

Susan J

Læs hvad Susan skriver 

 

 

 


“Jeg kan sætte en stopper for min mors dominans nu!”

Da jeg kom hos dig første gang, og du nævnte at jeg kunne sig fra overfor min mor – da troede jeg, at jeg vidste, at dét aldrig komme til at ske. Jeg skulle bare have det bedre med mig selv. Men hvad skete der!? Min mor har ikke på nogen måde samme magt over mig nu, som da jeg startede hos dig.

Susan

“Kære Gitte, du har formået at vende hele min verden!”

Sofia B

 


“Jeg kunne ikke blive glad igen, selvom jeg synes, jeg var kommet mig over skilsmisse og utroskab”

Men kære Gitte

Det hjalp du mig med! Stille og roligt, gang for gang, lysnede mit sind. Mit humør kom tilbage. Jeg var jo slet ikke ovre det svigt og chok min skilsmisse var. Det har været en lettelse at slippe alle de dårlige og skamfulde følelser jeg havde fortrængt omkring det.

Tak

Ida S


“De seneste år har været lidt fyldt med kriser. Især kærlighed, og jeg har fået nogen chok, som jeg ikke kunne slippe”

Men det er de nu! Gitte’s evne til at se og give en oplevelse, af det hele menneske, er vidunderligt. Hun brænder for det hun gøre, og det kan man mærk som “patient”. Blød, menneskelig, compassionate, øser af glæde som smitter, også når vi “patienter” har det skidt. Hun har bare en utrolige connection med mennesker ??

Melanie B


Jeg står altid til rådighed for en snak med dig også. Jeg kalder det indledningsvis for en “Gratis afklarende snak”. Hvor vi kort vender hvad det er du har af udfordringer og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Det er noget vi afsætter tid til, da det skal passe inde med kalenderen.

Du træffer mig hurtigst via en besked over telefonen på: 26 23 57 51
Min mail er info@gittegade.dk hvis du er mailtypen, der foretrækker det.

Se mine priser her ⟶

Alt godt til dig
Kærligst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gitte Gade terapi