Clairvoyance og personlig udvikling hænger utrolig fint sammen

Fordi den clairvoyante sans er genial til at afsløre dine begrænsende overbevisninger

Så clairvoyance og personlig udvikling hænger godt sammen, fordi den clairvoyante lynhurtigt gennemskue hvilke skyggesider, følelser, og hæmmende overbevisniger, der styrer dig. Mærke hvor stor en sorg der er i dig, når du ikke føler dig god nok eller når du er i konflikt med familien for eksempel …

Samtidigt som at give dig gode og effektive råd om, hvad der skal til, for at slippe fri af den sorg, skyggeside eller følelse – og ændre på dine overbevisninger. Så for mig hænger clairvoyance og personlig udvikling sammen som ærtehalm.

Det er vigtigt at forholde dig til det du får af vide …

Med det mener jeg at det skal føles sandt for dig!   Clairvoyance og personlig udvikling

Ikke et håbefuldt jaaaaa

Men: “Jeg kan mærke at det er sandt”

Nogle ting vil være noget du blot lægger på en “nå-hylde”! Med “det vil tiden vise attituden”. For nogle gange kommer der budskaber om ret radikale ændringer, under en clairvoyance, der simpelthen kan være for overvældende eller urealistiske at tro på.

⟶ Som eksempel fik jeg engang den information ned, til en ung kvindelig klient, at hun skulle ud på verdenshavene. At hun ville stoppe sin adoptations begæring inden for nogle år, fordi det ville stille vokse sig “forkert” for hende. Og det liv der lå forude var at leve under de varme vinde, i udlandet, og meget på havet!!

Hendes liv er idag at hun sejler rundt på en båd med turister og hendes kæreste er kaptajn! De drømmer om at få deres egen båd, og kører deres egne dykker cruises for turister ..

⟶ Jeg selv fik for over 20 år siden af vide, under en clairvoyance, at jeg ville blive selvstændig!!
Jeg troede ikke et hak på det! Det var UTOPI i min verden dengang – men hvad er jeg idag!? Jeg er en 100% selvstændig forretningskvinde ..

Læs også om:  Følelsernes magt

Men en clairvoyant kan godt blive en guru for dig, og det er faktisk ikke sundt! Du må hele tiden mærke efter selv.

De håbefulde følelser i kærligheden for eksempel, kan få dig til i årevis at udholde et elendigt forhold, hvor din partner ikke tilvælger dig helt. Hvor du hele tiden “finder dig i” for meget, fordi en clairvoyant engang sagde at den partner var “the one”. Der er nok en mening med det!?

Men spørg hellere ind til:

  • Hvad skal jeg lære af denne person, altså partneren.
  • Hvad sker der når jeg har lært det?
  • Og hvordan bliver jeg bedre til at klare at miste eller “sige farvel” og kende mine grænser – udvikle min intuition

⟶ Så du selv bliver din egen guru!

⟶ Så får du værktøjer til at navigerer i dit liv SELV.

Det er i mine øjne en meget bedre brug af en clairvoyant.

Og selvfølgeligt er det ikke til at undgå at blive fascineret af hvor meget sådan en clairvoyant, igen og igen rammer plet! Men det er bare stadig vigtigt at vokse sig ind i at blive sin egen bedste vejviser … Det er også derfor jeg taler stærkt for at clairvoyance og personlig udvikling sættes sammen.

OBS! Stærkt håb og frygt for at miste, kan snyde enhver intuitiv aflæsning!! Fordi de følelse er så stærke nogle gange, at de føles fuldstændigt sande, og på den måde forveksles med et intuitivt indfald, svar og vejledning til dig selv.

En anden rigtig god måde at bruge en clairvoyance til personlig udvikling på

… Er at få informationer om ‘HVORDAN’

For eksempel hvordan du kan støtte din krop i at blive
eller forblive rask. Både mht kost og mht Clairvoyance og personlig udviklingmetafysiske temaer.

Læs også om:  Vrede

Eller hvordan du kan blive gravid. Udover de detaljer vi allerede kender 2 og 2 eller på klinik! Men hvordan gør du en krop klar, som ikke af sig selv holder på barnet, eller vil blive gravid?!

Eller hvad der er af muligheder for dig på det ene job i forhold til det du har nu, eller en anden forestående mulighed?
Hvordan får du det fede arbejdsliv!? Hvad skal du udvikle i dig for at få det virkelig fede arbejdsliv!

Fremfor for eksempelvis: Hvad skal jeg? Hvor ender jeg henne?
… Det er tit en rejse, hvis din arbejdssituation er et område din sjæl og dit højere selv, har besluttet er din udviklingskanal. Så er det faktisk ikke de total konkrete svar du kan få!

Men er du ikke i den situation, så kan du jo selvfølgelig sagtens få et helt konkret svar på, om det skal være det ene eller det andet!! Det er klart
.. Men det er meget forskelligt fra klient til klient!

Det jeg helt basalt set foreslår, er altid at huske at videregive udviklings spørgsmålene i rumpen på: Hvad skal jeg? Hvad er bedst for mig? Hvad kommer der til at ske ..?

Men det er heller ikke alting vi skal vide!

Det er heller ikke altid at det er sundt at få alt af vide …

Vi får den dosis af information, som “dem ude i universet” (guiderne og dit eget højere bevidste selv) mener vi skal bruge! Og det kan man som clairvoyant overhovedet ikke rokke ved!

Det skal selvfølgelig ikke være en undskyldning for ikke at være trænet nok som clairvoyant!? Men det er et fakta, at vi ikke er orakler og ved alt om alt. Fordi vi enten lige har lyst til at få alt af vide, eller fordi vores klienter oplever et stort behov for det … Som vi jo har når der er krise i livet.

Læs også om:  Følelsernes magt

Personligt har alle udsagn fra spirituelle personer om mit kærlighedsliv været “forkerte”.
Det har ikke passet  …
Men jeg tænker der har været en højere mening med det, for det har saftsume ikke været dårlige clairvoyanter, jeg har konsulteret!! Og utrolig mange andre svar fra dem har passet tip top, som i virkelig TIPTOP ..

 

Måske tænker du, hvorfor kan hun ikke bare “se det selv”!?

Men jeg kan ikke se noget på det område selv heller. Jeg får efterhånden ret klare intuitioner på området! Og jeg har udviklet mig utrolig meget via mit arbejde med kærlighedstemaet – min sjæl og mit højere selvs beslutning om at det skulle være min udviklings facilitator… har virket perfekt!

Og det samme kan gælde for dig, på et eller flere livsområder!?

Så for mig hænger clairvoyance, og den perseptionsevne det er, fuldstændigt sammen med …

… Personlig udvikling!

Og det er ikke sjældent, at mine clairvoyance kunder går over i et større eller mindre forløb hos mig. Netop fordi jeg har dette som overbevisning og oveni hatten er uddannet psykoterapeut, og udemærket ved hvordan jeg kan hjælpe dem igennem deres ‘issues’.
Altså hjælpe dem ud af det dårlige selvværd, deres kriser og stresssymptomer for eksempel, sammen med andre følelsemæssige personlige problemer.

Hvis du sidder og er ramt af gerne at ville blive mere stærk og mindre følsom på nogle områder, eller have dit selvværd styrket, så læs mere her …

Læs mere om clairvoyance her

 

Kærlig hilsenClairvoyance og personlig udvikling