Clairvoyance bliver mere og mere brugt og anerkendt som en hjælpende hånd til livet.

… og i en clairvoyance er det muligt at få svar på:

 • Ting du går og tumler med. Så clairvoyance er rigtigt godt til spørgsmål omkring kærlighed, familierelationer, din jobsituation, uddannelse eller din boligsituation. Hvad der vil gavne dig at gøre, og hvad der skal til for at du kan skabe det liv du ønsker
 • Hvad der er årsag til dine problemer. Det kan både være ting, du kan gøre anderledes, eller hvad der har påvirket dig op gennem livet, som gør at du har en bestemt måde at opleve verden på, og som måske spænder ben for dig
 • Konkrete råd til hvordan du skal gribe tingene an. Overfor din kæreste eller ægtefælle. En kollega eller dit barn. Hvad gavner situationen bedst, og hvordan det vil blive hvis du følger rådene.
 • Dine helt særlige kvaliteter og karaktertræk. Dem der styrker dig, og dem der svækker dig
 • Hvad der umiddelbart ligger til dig af oplevelser ude i fremtiden.

 

En clairvoyant vejledning er også for dig, der går og ønsker redskaber til at:

 • Få løst helt almindelige dagligdags problematikker i dit liv der er gået i hårknude.
 • Komme igennem en krisesituation, du er havnet iClairvoyance
 • Finde din vej frem i livet! ”Hvad er min retning”? Hvad er vigtigt for mig!?
 • Hvor skal jeg bo
 • Hvad skal jeg arbejde med
 • Komme videre med og endnu dybere i din personlige udvikling


Du vil langt oftest føle dig set, mødt og løftet når du går herfra. Med en følelse af at kunne tage de næste skridt, der skal til, med ro og styrke.

Læs mere om clairvoyance her

Hvad koster en clairvoyance?

Hvis du vælger 60 minutter, så koster det 1050 kr.

Vælger du en session på 30 minutter koster det 525 kr.

Jeg har forskellige ydelser, udover den rene clairvoyance, dem kan du se ved at klikke HER ⟶

Hvordan booker jeg tid hos dig Gitte?

Det gør du nemt ved at sende mig en besked på: 26 23 57 51
Eller ved at sende mig en mail på: info@gittegade.dk

Og så finder vi frem til en dag og et tidspunkt, så hurtigt som muligt.

Kan man få telefon clairvoyance?

Du kan sagtens booke en telefon clairvoyance, og en telefon clairvoyance er nøjagtigt det sammen som en almindelig clairvoyance.
Man sidder bare 2 forskellige steder. Budskaberne kan sagtens aflæses, selvom clairvoyanten og kunden ikke opholder sig i samme rum.

Det er en helt personlig ting at beslutte om du vil det ene eller det andet. Rigtig mange synes det giver mest mening og er det mest hyggelige med mødet ansigt til ansigt. Hvor det ikke betyder så meget for andre.

Andre igen er bare fast besluttet på, at det skal være en helt bestemt clairvoyant de vil bruge, selvom afstanden er stor, og fremmøde bliver for dyrt for eksempel. Men klart er der flest, der vælger det personlige fremmøde.

Nogle clairvoyante udbyder slet ikke telefonclairvoyance, andre har brug for et billede eller andet for at energierne kommer fuldt tilstede for dem. Det er meget individuelt.

I sidste ende er der ikke nogen forskel på hverken mængden af information eller udbytte af clairvoyancen, uanset om det foregår face to face eller hver for sig, såfremt du har fat i en dygtig clairvoyant.

Men hvad er clairvoyance?

Clairvoyance kommer fra Fransk og er sat sammen af 2 ord claire og voir. Claire betyder klart og voir betyder at se. Så oversat betyder det klarsyn.

Det betyder at en clairvoyant person har evnen til at indhente informationer om mennesker, situationer, steder og ting, ved brugen af andre sanser end de almindeligste vi kender. Men det er en sans som alle har, og vi besidder alle evnen til at udvikle og bruge den. Den læner sig meget op af vores intuition, og det er en perseptionsevne. Altså en sanseevne.

Der er 3 måder klarsynet kan registreres på af den clairvoyante. Via billeder, lyde eller følelser.

Den clairvoyantes opgave

… er at  rådgive deres klienter om deres livssituationer, og får de deres viden fra det spirituelle felt, også typisk kaldet den åndelige verden, gennem brugen af den clairvoyante sans.

Typisk beder den clairvoyante, inden sessionen, den åndelige verden om at være tilstede, og de fleste oplever at de har en fast åndelig hjælper, som er med dem hver gang de laver en session. Men klienternes egne hjælpere kan også sagtens være guider i sessionen, og være dem der videregiver informationerne direkte til den clairvoyante.

De informationer der kommer ned, handler langt oftest om, hvad der er aktuelt i klientens liv lige nu, og lidt frem i tiden. Det kan dreje sig om alt fra arbejde, fremtid, hjemmet, familie og børn, til helt personlige indre ting, som der er brug for en afklaring omkring. 

Dirkete til problemets kerne

Én af clairvoyancens styrker er, at hun eller han kommer direkte til problemets kerne.

Så clairvoyance er især en god metode til at finde ud af, hvordan du skal arbejde med dine problemer i livet, hvilke redskaber du kan bruge, og hvor det eventuelt vil være bedst for dig at søge hen, for at få hjælp.

Nogle skal til psykoterapeut, nogle har brug for fysiske tiltag, som kan være træning, kostændringer eller kosttilskud. Andre skal lære at sige fra, og lære at elske sig selv, og andre igen skal noget helt andet …

Uanset hvad

Så er det vigtigt at understrege, at clairvoyante ikke kommer med endegyldige sandheder, som skal følges blindt. Det er en rådgivning som man valget at følge eller lade være. Det skal resonere i dig, det skal føles sandt for dig at følge, det skal føles som om den clairvoyante får det bedste frem i dig og faktisk ret tit være de ”sandheder” du allerede godt ved med dig selv, men ikke turde stole på, eller manglede støtte til at handle på.

Og du må aldrig gøre noget du ikke føler er dig. I de tilfælde at det sker, er det min anbefaling, at afvente og se om det giver mening senere hen, eller blot skal lægges væk.

For den clairvoyante kan ikke kan se alt, hun eller han får kun vist de ting, som hjælperne mener, er det bedste for dig lige her og nu i forhold til din udvikling og næste skridt frem i livet. Men den helt klart overordnede mening med en session, er at du skal komme nærmere dig selv, og mærke at det er det du gør!

Etik

Af etiske årsager så bør den clairvoyante ikke udtale sig om død, sygdom eller ulykke. Jeg kender personligt ikke en eneste kollega, der ikke har frabedt sig overhovedet at få viden om de informationer, fra starten af deres karriere.

Man kan dog godt i sygdomstilfælde spørge direkte om, hvad der skal til for at forøge både livskvalitet og længde. Men det giver IKKE viden om tidsperspektiv eller udfald.

Hvad er clairvoyance og healing?

Healing er en alternativ behandlingsmetode, som udføres af en healer, der ved hjælp af psykiske kræfter, for eksempel overførelse af energi igennem håndspålæggelse, helbreder sygdomme.

Ordet healing er et låneord fra engelsk, hvor ordet slet og ret betyder “helbredelse”. Healing og håndspålæggelse har været praktiseret i mange former op gennem historien og optræder i mange forskellige samfund. Det har oftest et tilknyttet spirituelt aspekt, hvor healeren opfattes som kanal for højere kræfter, der videregiver helbredende energi til patienten. Nogle healere praktiserer også healing på andet end mennesker, f.eks. dyr, planter og ting. Der er ingen lægevidenskabelig dokumentation for effekten af healing.

Igennem tiden er der opstået flere forskellige typer for healing, deriblandt Reiki, Chios, Gaiadon Heart, shamanisk healing m.m.

I bibelen er det beskrevet, hvordan Jesus og hans disciple helbredte mennesker ved håndspålæggelse og igennem bøn.  (Tekst taget fra wikipedia).

Clairvoyance

Er evnen til at aflæse informationer omkring mennesker, dyr og hændelser eller situationer, både i nutid og fremtid fra det, vi idag kalder det spirituelle felt. De fleste clairvoyanter kalder det den åndelige verden, men Bruce Lipton, en berømt amerikansk kvantefysiker og genforsker, kalder det vores spirituelle felt. Jeg hælder mest til den opfattelse, fordi det for mig opleves som en fysiologisk sanseevne, som alle andre sanser vi har. Så jeg kaldet det ofte en perseptions evne (sanseevne).

Der er 3 klarsyns sanser: klarsyn, klarhørelse og klarfølelse.

Clairvoyante kan sanse forskellige ting, de har altid deres specialer, nogle sanser nemt afdøde frekevenser, andre de psykiske frekvenser – det vil sige vores følelsesliv og historierne der har formet dem for eksempel. Andre fornemmer dyrenes frekvenser, fysiske frekvenser – som bruges til at aflæse hjælp til den fysiske krop og hvordan den har det, eller til at finde ting og mennesker de er forsvundet.

Clairvoyance priser?

Priserne går fra gratis til op i flere tusinder for 60 minutter. Det højeste jeg har set er 2300 kr for 60 minutter, eller 1250 kr pr. påbegyndt kvarter over telefonen.

Hos mig koster 60 minutter 1000 kr.
og 30 minutter koster 550 kr.

 

Kærligst
Gitte Gade - Health Mentor og Clairvoyant