Clairvoyance giver dig svar på de spørgsmål, som er svære, at finde svarene på selv…

Du benytter typisk en clairvoyance til at se på de problematiske situationer og konflikter i dit liv

Problemer og konflikter du ønsker løst, eller som du ønsker at få gode råd til at løse, eller direkte ønsker svar på hvordan de ender ud.

Du bliver altså vejledt om, hvordan du kan komme fri af problemer, hvordan de ender og vigtigst hvordan du undgår dem i fremtiden.

Når du kommer til en clairvoyance hos mig, vil der nemlig stort set altid komme svar, som samtidig giver råd til personlig udvikling. Det vil typisk være mønsterbrydning og hvordan du kommer fri af selvsabotage. Hvad der skal til for at du får det bedste ud af livet. Hvad der skal til, for at du kan leve det liv du aller inderst, ville elske du levede …

Det er dine hæmmende, negative og begrænsende tanker og følelser om dig selv, der holder dig fast i et negativt selvbillede, dårlige relationer, jobs og andre livssituationer, der gør ondt eller ikke gavner dig.

Vigtigt at få redskaber og gode råd med på vejen

Derfor er det så vigtigt at få råd med på vejen til, hvordan du begynder at ændre på opfattelsen af dig selv, og af hvad du kan og ikke kan. Ændre opfattelsen af dit kærlighedsliv, af dit selvværd, af din pengesituation, og af hvem du er bag alle de begrænsende overbevisninger. Altså dér hvor du ikke tænker gode støttende tanker eller tror på dig selv …

Så hvis du for eksempel har spørgsmål til dit kærlighedsliv eller dit ægteskab. Så vil du få clairvoyante svar, der hjælper dig til at udvikle det i dig, der skal til, for at du opnår den kærlighed du længes efter….


Men selvfølgelig er der også konkrete svar at få… 

Hvad kan man få svar på under en clairvoyance?

Typisk vil det være:

• Om skal blive i eller gå fra dit problematiske parforhold

• Hvordan skal du forholde dig i dit problematiske forhold til din mor eller far

• Guiding gennem livskriser

• Skal du tage et bestemt job eller ej – overblik over din jobsituation generelt

• Hvordan går det dine børn

• Hvordan går det dig i fremtiden

• Økonomi, hvad der vil kunne forbedre den og hvad du skal være opmærksom på at undgå

• Personlig og spirituel udvikling

• Om dit hus bliver solgt …

Det er de mest almindelige ting mine kunder går og grubler over, og booker deres clairvoyance tid til at få svar på.

Clairvoyance kan også afsløre hvordan du slipper af med fysiske problemer

Hvis du har fysiske problemer, kan jeg ved at ligge min hånd på området, dit knæ for eksempel. Så vil jeg oftest kunne få clairvoyant svar på den følelsesmæssige historie der ligger bag, og eventuelt også hvad du mangler af næringsstoffer i din kost. Som gør at kroppen ikke kan hele ordentligt op.

★ Også her skal du forberede dig på at få svar omkring problemet, der fortæller om udvikling og de metafysiske årsager bag symptomerne.

★ Men klart også hvad du kan gøre for at støtte kroppen fysisk – det kunne være kostrelaterede råd og kosttilskud som genopbygger dig og din krop, træning eller anden vejledning.

 

En session varer en time, fra du kommer til vi siger farvel eller på gensyn.

★ Det koster 975 kr. for en session på 60 minutter.
500 kr. for en session på 30 minutter.

Du skal ikke have noget med – almindeligvis. Men har vi aftalt, at det er en afdødekontakt vi skal etablere, så må du meget gerne tage en ting med fra den afdøde, allerhelst et billede. Jeg skal mærke energien fra personen, mens personen levede. Sådan fungerer det for mig …

➽  ➽  ➽  Hvis du er forhindret i at komme, så husk at melde afbud dagen før.

⟶ Du må gerne optage seancen. Jeg tilbyder desværre ikke en optager service, så du er velkommen til at tage din telefonen med ind

⟶ Det foregår i mit hjem, så det er rare, hyggelige og behagelige omgivelser vi sidder i 

⟶ Du booker en tid hos mig, ved enten at sende mig en besked på 26 23 57 51
Eller mailer til mig på: info@gittegade.dk

 

KærligstGitte Gade Clairvoyance