Clairvoyance giver dig svar på de spørgsmål, som er svære, at finde svarene på selv…

 

Du benytter typisk clairvoyance til at se på de problematiske situationer og konflikter i dit liv, som du ønsker løst. Som du ønsker gode råd til at løse eller direkte ønsker svar på hvordan de ender ud.

Du bliver vejledt om, hvordan du kan komme fri af problemer, hvordan de ender og hvordan du undgår dem i fremtiden.

Når du kommer hos mig, vil de spirituelle guider nemlig stort set altid give svar, som samtidig giver råd til personlige udvikling.
Det gør de fordi alle problemer kommer af ubalancer i dig. I dit sind og i din krop. Det er dine negative og begrænsende tanker og følelser om dig selv, giver dig dine problemer.

Derfor er det så vigtigt at få råd med på vejen til, hvordan du begynder at ændre på opfattelsen af dig selv, af hvad du kan og ikke kan, af dit kærlighedsliv – der hvor du ikke tænker gode støttende tanker eller tror på dig selv …

SÅ hvis du for eksempel har spørgsmål til dit kærlighedsliv eller dit ægteskab, så vil du få svar, der hjælper dig til at udvikle det i dig, der skal til, for at du opnår den kærlighed du længes efter….

Selvfølgelig er der også konkrete svar at få… 

Hvad kan man få svar på i en clairvoyance?

• Skal du blive i eller gå fra dit problematiske parforhold

• Hvordan skal du forholde dig i dit problematiske forhold til din mor eller far

• Skal du tage et bestemt job – din jobsituation generelt

• Hvordan går det dine børn

• Hvordan går det dig i fremtiden?

• Økonomi

• Guiding gennem livskriser

• Personlig og spirituel udvikling

Clairvoyance kan også afsløre hvordan du slipper af med fysiske problemer

Hvis du har fysiske problemer,  kan jeg ligge min hånd på området – dit knæ for eksempel – og få historikken bag hvorfor det er opstået, altså den følelsesmæssige historie der ligger bag og eller hvad du mangler af næringsstoffer i din kost, som gør at kroppen ikke kan hele ordentligt op.

★ Også her skal du forberede dig på at få svar omkring problemet, der fortæller om udvikling og de metafysiske årsager bag symptomerne.

★ Men klart også hvad du kan gøre for at støtte kroppen fysisk – her mener jeg kostrelaterede råd, kosttilskud som genopbygger dig og generel vejledning.

 

En clairvoyance varer en time, fra du kommer til vi siger farvel eller på gensyn.

★ Det koster 850 kr. for en session. 

Du skal ikke have noget med – almindeligvis. Men har vi aftalt, at det er en afdødekontakt vi skal etablere, så må du meget gerne tage en ting med fra den afdøde, eller et billede. Jeg skal mærke energien fra personen.

➽  ➽  ➽  Hvis du er forhindret i at komme, så husk at melde afbud dagen før.

➽ Du må gerne optage seancen. Jeg tilbyder desværre ikke en optager service, så du er velkommen til at tage din telefonen med ind.

➽ Det foregår i mit hjem, så det er rare, hyggelige og behagelige omgivelser vi sidder i 

➽ Du booker en tid hos mig, ved enten at sms´e mig eller ringe på 26 23 57 51.
Eller mailer til mig på: gittegade.kend.dig.selv@gmail.com

 

 

KærligstGitte Gade - Health Mentor og Clairvoyant

Gitte Gade