Kombinationen af al min viden, kommer dig til gode. Så du kan opnå mere harmoni, fysisk og følelsesmæssigt velvære og nemhed i dit liv ..

Hvordan det, tænker du måske?

Fordi jeg har flere kasketter på, når jeg arbejder: Clairvoyant, terapeut, healer og  health mentor

Helt konkret kan du få hjælp til:

• At få svar på tvivls spørgsmål i dit liv. Råd til den situation du oplever er svær at være i, eller råd til at komme bedst muligt ud af kriser og problemer. Eller få guiding til din personlige udvikling, hvad næste skridt er. Hvornår kærligheden kommer til dig….

• Fysiske smerter. Hvis der er chok og traumer der sidder i dem, følelser som er årsag til smerterne.

• Hjælp til at ændre den måde du går og har det på. Alle følelsesmæssige issues:
Slippe sorg og hæmmende, selv-saboterende mønstre. Blive i stand til at skabe det liv du ønsker. Blive glad og føle dig glad for livet. Blive afklaret med dine problematiske forhold til for eksempel dine forældre eller en eks partner. Blive fri for at de påvirker dig negativt. Bliver afklaret med en tabt kærlighed.

• Hjælp til at hjælp til at blive rask – og holde holde dig sund og rask ..

Så din clairvoyance kan blive krydderet med konkrete ikke-clairvoyante råd til, udfra min erfaring som Health Mentor, hvordan du kan pleje din krop og holde den frisk, sund og rask resten af livet. Hvis du vælger at følge rådene. De informationer kan selvfølgelig sagtens også komme clairvoyant!

Det kan også være, at der er behov for healing og forløsning, så bliver du tilbudt det. Hvilket du selvfølgelig helt selv bestemmer om du vil – afhængigt om du selv oplever det behov!

Men det er en særlig stærk forløsning, der kan ske. Fordi det er din krop, dine guider og dine mønstre, der “har talt til mig”. Det betyder at det er parat til at slippe!

 

Rigtig mange af mine klienter fortsætter hos mig i et terapi og healingsforløb. Fordi de bare ved at der skal forandring til, for at de får det liv de drømmer om ..

Her er hvad nogle af dem siger ❤

Gitte Gade

 

 

 

 

Gitte Gade

 

 

 

 

Gitte Gade

 

 

Gitte Gade
Terapien og healingen virker bedre, når du støtter dit sind og dit følelses legeme med specifikke kosttilskud – så dem anbefaler jeg altid.

➽  Jeg ser et kæmpe potentiale og skift hos mine klienter, når tingene kombineres.

Det betyder noget hvordan du spiser, sover og lever. Hvilke næringsstoffer du tilfører din krop  … Hvordan dine skyggesider, mønstre og hæmmende overbevisninger saboterer dig i at få:

Det liv du drømmer om.

Den kærlighed du længes efter

Den jobsituation du så gerne vil have til at falde på plads

… og det hele hænger sammen.

Jeg er her for dig, hvis du vil tage skridtet ud i det gode, nydelsesfulde og stærke liv – fri for fortidens smerter, sorger og begrænsninger. Hvor du pludselig opdager hvor mange ressourcer du har i dig, til at skabe et liv i balance og harmoni med  dig selv og dine kære.

Gitte Gade

 

Kærlig hilsenGitte Gade - Health Mentor og Clairvoyant

Gitte Gade