Jeg arbejder som Clairvoyant, Psykoterapeut, Healer og Health Mentor

Og jeg tilbyder:

• Clairvoyance  Klik og se hvad du kan få ud af en clairvoyant vejledning

• Husrensning Klik her og læs mere

• Afdødekontakt – det er ikke længere muligt at booke en afdøde kontakt hos mig. Men læs gerne – det er god information du får med dig, til den clairvoyant du får booket. Klik her og læs hvordan det foregår

Priser

• Healingsterapi – psykoterapi med brug af healing og den clairvoyante evne Læs mere om det herunder  ↓ ↓

Terapi med hjælp fra den clairvoyante sans

“Det kan kun blive godt, var der en kunde, der engang sagde… Jeg elsker ideen om at du kombinerer psykoterapi med de clairvoyante evner” ….


“Jeg føler mig set, hørt, passet på og beroliget, på en helt anden dyb måde end jeg har prøvet før i terapi” … Eva N


“Jeg er bare imponeret. Aldrig prøvet noget lignende, hvordan ved du hvad jeg føler, og hvordan kan du få mig ind i så meget ro??” Julie S


“Min tillid til mig selv er vokset enormt, og mit mod til at få taget de svære valg med selvsikkerhed og styrke er steget enormt”. Katja H

Under behandlingerne er det muligt at få svar ned omkring, hvad dine udviklingsmuligheder er. Hvad der er den mest insisterende modstand og frygt i dig, og hvilke overbevisninger du lider af, der holder dig fast i mønstre, du gerne vil have ændret.

Og omdrejningspunktet er næsten altid, at tillade sig selv, at være sig selv.

Smerten ved at være vred på sig selv, ved at være flov over skyggesiderne, eller over at lyve for sig selv, gøre sig selv mindre end du er og blive ramt af angst og stress for eksempel, ligger dybest set i ikke at kunne acceptere sig selv som man er.
Vi skal alle på en eller anden måde lære at forstå, at vi er født og skabt til at eje dyb selvomsorg, tillid, tilgivelse og kærlighed til os selv.
Samt at:

⟶ Du gerne må tillade dig at være tro mod sig selv, og opleve hvad kærlighed til dig selv er – sådan dybt.

⟶ Mærke hvem du er bag selvsabotagen, ængstelserne og de hæmmende overbevisninger.

⟶ Kunne tåle livets ansvar. Rumme livets ansvar og udfordringer … Det kan være meget overvældende, hvis vi virkelig mærker efter …

Vi kan sagtens leve ansvarsfuldt, men stadig et sted indeni være overrumplet af livet, hvor vi på en måde har en dyb længsel efter at blive reddet og hjulpet.

Men der er kun fordi vi mangler at mærke at vi faktiske godt kan mester det liv vi lever, og de følelser der er i os. Mange klienter mangler at mærke tilliden til sig selv, og den styrke de besidder. 

Vi har alt i os til at klare forandring og udvikling, men vi har også en kæmpe stor modstand mod det selv samme.

 

Den store fordel ved clairvoyant terapi

Med clairvoyant terapi får du pick uppen sat direkte ned, i det der er den allerstørste forhindring for, at du ikke er, der hvor du gerne vil være.

Uden snak faktisk – Men selvfølgelig snakker vi sammen!

Det ville være unaturligt ikke at skabe kontakt, tillid og en form for samhørighed, som netop sker mens vi snakker, om dig og det der udfordre dig. Og jeg er skarp til at stille spørgsmål, hvis du lige nu sidder og nærmest ikke ved hvad du skulle sige … Jeg hjælper dig.

Men tilliden og følelsen af at blive

rummet og lyttet til er faktisk virkelig vigtigt for at terapien overhovedet virker!

Tillid er et must og et keyword i en succesfuld forandringsproces …

Du har også helt reelt brug for at blive hørt, set, og få opmærksomhed! Hvorigennem vi skaber det tillidsbånd, der er essentielt, for at jeg kan lykkes med, at sætte forandringer igang hos dig.

Det er nemlig dig og dit system der bestemmer. Jeg kan kun ændre på det du vil. Altså det din sjæl vil, det dit højere selv vil, og det der er meningen der skal ske…

Så hvis der ikke er tillid til mig, så blokerer dit sind for al forandring.

Det siger sig selv.

Og det er også sådan det skal være !!

Vi kan ikke lade hvemsomhelst komme ind og påvirke os …

Sådan burde det faktisk være på alle planer i vores liv. At vi er mere opmærksomme og skarpe på hvem vi lader os påvirke af.

Det vil foregå som almindelig psykoterapi, men indføling i og aflæsning af dine udfordringer, potentialer og udviklingsmuligheder sker i særlig høj grad, helt i overensstemmelse med dit højere selv.

Læs gerne mere om hvad du får ud af psykoterapi og healingsterapi via dette link – Klik her

 

Kærligst Gitte Gade - Health Mentor og Clairvoyant