Her er det nemme og hurtige overblik over mine clairvoyance priser …

De varierer lidt i forhold til hvad du søger hjælp til. Og hvor lang tid vi sætter af til dig

(Prisstingning pr. 1.1.2020 alle priser INCL moms!)

Clairvoyance priser:Clairvoyance priser

60 minutter 1050 kr.
30 minutter 600 kr.
Over telefonen/messenger/WhatsApp med facetime: 17,50 kr. pr. minut
Foto-clairvoyance er en fin mulighed, hvis du kommer langvejs fra, og ikke kan
komme til Hedehusene.

 

 

 

 

Afdødkontakt:

Clairvoyance priser afdødeontakt

Kære læser og besøgende. Jeg laver ikke afdødekontakt længere.
Sålænge denne besked står her, er det ikke muligt at booke en tid.

Selvom jeg ikke tilbyder afdøde kontakt, så vil jeg anbefale dig at scrolle lidt ned, efter min Kærlig hilsen, til afsnittet “Med hensyn til afdødekontakt”.

For der har jeg skrevet nogle gode råd og rammer omkring afdødekontakt. Ting jeg har oplevet som ret vigtige, i forhold til at afstemme forventning, og for at passe på dig selv og hinanden ❤

 

 

Husrensning:Clairvoyance priser Husrensning

2300 kr. incl kørsel op til 50 km. derudover kommer lidt ekstra tillæg
Jeg sætter 90 minutter af.

 

 

 

 

 

 

Karmasitting:Clairvoyance priser

60  minutter 1050 kr.
30 minutter 600 kr.
Over telefonen/messenger/WhatsApp med facetime: 7.50 kr. pr. minut

 

 

Du fanger mig nemmest ved at smide en sms på telefonnummer: 26 23 57 51, det kan du gøre anytime! Så svarer jeg hurtigst muligt.
Men det er selvfølgeligt også muligt at fange mig på mail: info@gittegade.dk

Glæder mig til at høre fra dig og hjælpe dig bedst muligt ..

… Er der nogen der har givet dig kærlighed idag?
Uanset så får du lige et pust af loving vibes med herfra …

 

 

Kærligst

 

 

 

Hvordan arbejder jeg, og hvad er min clairvoyante spidskompetencer?

Jeg starter omvendt ..

Jeg er ikke et medie og jeg kan ikke finde ting, der er blevet væk eller se hvor forsvundne personer kunne befinde sig …

⟶ Men jeg er meget skarp på din personlige udvikling. Hvad ligger og hæmmer dig og gør at livet bliver udfordrende. Så hjælp til at komme igennem kriser, selvsaboterende mønstre, transformation er en stor del af hvad du vil få informationer om. Samt råd og vejledning til at komme videre

⟶ Fremtiden er nærmest altid et fokus der også kommer på banen

⟶ Vejledning i livskriser er også en spidskompetence, samtidigt som hvordan du får mod til at tage det retningsskifte du går og tøver med at tage

⟶ Selvsabotage og mønster brydning

⟶ Hvad gør du når kærligheden er svær?

⟶ Hvordan opnår du at elske dig selv!?

⟶ Hvad skal du gøre for at booste din spirituelle udvikling!?

Jeg er tit ret intens og livlig, når jeg arbejder. Det jeg tit får tilbagemelding på, med det samme er at det er konkret, og konkrete råd. At folk føler sig healet og løftet, med mod på livet og de skridt der skal tages.

Læs hvad mine klienter har sagt omkring deres clairvoyance sessioner hos mig: Klik her ⟵

 

Med hensyn til afdøde kontakt

Ved stor sorg

… Så oplever jeg at det er ret sårbart, og måske uhensigtsmæssigt, at tage kontakt kort tid efter dine kære er gået bort. Mange håber på at få oplevelsen af, at den afdøde er tæt på igen, at han eller hun kommer tilbage et øjeblik. Men det bliver aldrig det samme, som da de var i live.

Mange har haft en god og nærende, men ret tårevædet session, hvor følelserne bliver ribbet op. Jeg er psykoterapeut også, så jeg er god til at skabe og holde det sårbare rum, så der er plads til dig og din sorg.

Men er det meget svært, som i nærmest umuligt svært, at rumme tabet, vil jeg langt hellere anbefale sorggruppe eller personlig terapi, til at få accepten stille og roligt ind i systemet, end jeg vil anbefale en afdøde kontakt.

Sorg tager tid, og selv terapi kan ikke forcere processen. Men det kan hjælp på vej, lette følelserne undervejs og sikre at du ikke hænger fast i sorgen og aldrig rigtig bliver hel igen.

 

Ved traumer

⟶ Det er absolut heller ikke anbefalelsesværdigt, at få en afdødekontakt, hvis du er svært traumatiseret af den afdøde, hvor det stadig er ret åbne sår. Hvor dit håb er at blive forløst for den smerte personen har forvoldt dig. Det kan ikke ske på 30 eller 60 minutter.

Det kan sagtens lindre og hjælpe noget, at få en undskyldning. Men det kan i værste fald re-traumatiserer dine følelser, fordi den afdøde for eksempel ikke vil tale om det, eller ikke giver dig det, du føler du har stærkt brug for, for at komme videre.

Nogle afdøde tager det meget alvorligt at hjælpe deres efterladte sjælevenner, nogle gør bestemt ikke eller er helt tavse. Det kan ikke garanteres på forhånd hvad udfaldet er. Der er meget mere hensigtmæssigt at få healing eller personlig terapi til at forløse de svære oplevelser, og det det har gjort ved dit liv! 

OG det er vigtigt at du adviserer clairvoyanten på forhånd. Det må ikke være vigtigere at få bevis for at han eller hun nu også har kontakt, end at fortælle hvor meget der er på spil for dig.

 

Læs mere om hvad du kan få ud af clairvoyance HER

 

Clairvoyance priser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clairvoyance priser

Clairvoyance priser