Du kan bruge en clairvoyant til at få afdøde kontakt …

Afdøde kontakt kan være en meget healene proces, og mange mennesker oplever en stor fred med at have haft kontakt igen.

(Læs gerne videre. Jeg vil blot allerede nu informere om, at det ikke er muligt at booke en afdøde kontakt hos mig).

Det sker jo selvfølgeligt gennem den clairvoyante, som får budskaber fra den afdøde, fordi hun eller han kan stille ind og få den direkte afdøde kontakt.

Men du kan sagtens få råd og vejledning til hvordan du selv kan kommunikere med den afdøde! Ikke som clairvoyant, men for eksempel søge hen til et bestemt sted, hvor du vil kunne fornemme at det er kontakt.

Og opleve at du får meget større nemhed i at “tænke på den afdøde” og fortælle om dit liv, og få den der fornemmelse af at han eller hun er der, og at de lytter og giver en form for følelsesmæssigt støtte.

Det kan også være via et bestemt billede, eller at du har en lille mindeboks eller hylde derhjemme.

Så du kan altså bruge den clairvoyante til at få kontakt med en afdød person i dit liv. Lige nøjagtigt den afdøde du særligt gerne vil tale med igen. Fordi du har noget på hjertet, længes efter at høre fra personen, og vide at det er muligt i kan kommunikere.

Eller du går og kredser med tanker om hvordan det gik for sig, da døden indtrådte og om de har det godt.

Når du gennem clairvoyancen får kontakt med den afdøde, kan du oftest:

  • Få sagt det du har på hjertet, som du ikke nåede eller simpelthen ikke turde mens han/hun levede
  • Få svar på om de hjælper dig, og på hvilken en måde
  • Få deres råd og synspunkter til en given situation
  • Få hørt hvad de har at sige, her med deres højere bevidsthed, om det der udspillede sig mellem jer, mens de levede. Og hvad deres virkelig intentioner var
  • Hjælpe dem i deres efter bearbejdning af livet
  • Få den fred du måske søger, ved at få ”snakket med den afdøde igen”
  • Få svar på om de har det godt nu
  • Høre hvordan de havde det, da de tog herfra

Det er ofte en lettende og bevægende seance, som giver ro og tryghed.

Som giver fred i dig og dine

Afdøde kontakttanker, bekymringer  og sorger omkring personen.

Det er dog ikke alle afdøde, der er til at komme i kontakt med, det afhænger af hvor mange år de har været ”væk fra deres fysiske krop”, og hvor de er henne i deres efterliv.

 

Hvordan foregår det så?

(Læs gerne videre. Jeg vil blot  informere om at det ikke er muligt at booke en afdøde kontakt hos mig).

Seancen foregår som en samtale mellem mig og den du ønsker at tale med, hvor jeg viderebringer det der bliver sagt til dig. Jeg bliver talt til, eller får vist billeder eller får budskaber igennem kroppen og hvad de betyder. Det gør jeg fordi jeg personligt primært er en “føle clairvoyant”, jeg mestre klarfølelse. Men svar og budskaber kommer også som sætninger og som billeder som sagt.

Det er rigtig godt at have forberede det du vil spørge om, hvad du vil have svar på og hvad du gerne selv vil sige. Ikke for at levere noget perfekt, men for at du får den bedste oplevelse ud af det …

Du kan nemlig frit stille spørgsmål, og give respons på det den afdøde siger, eller blot fortælle det du har på hjertet. Det hører den afdøde, og respons kommer så tilbage til dig via mig, som før beskrevet.

I kan sagtens være et par stykker til seancen, hvis det er noget du gerne vil dele med en du holder af, eller som afdøde kontakten også er relevant for. Det er ikke unormalt at der kommer par eller mor og datter/søn sammen.

Hvordan boker jeg så en tid – og hvad koster det?

Du træffer mig langt hurtigst via en besked over telefonen. Enten ved at ringe mig op eller sende en sms. Jeg tjekker hurtigt op om det er muligt, og hvornår det er muligt – nogle gange skal vi lige vente lidt!? Og så aftaler vi en tid efter det og vores kalendre.

Prisen for 60 minutter er 1000 kr.
For 30 minutter er 550 kr.

Mit kontaktnummer er:
26 23 57 51

Men du kan selvølgelig også sende en mail på:
info@gittegade.dk

PS!

Hvis du har været til clairvoyant før, og oplevet en masse budskaber, spændende viden og råd, så er det min erfaring, at det er godt at indstille dig på, at der ikke kommer nær så meget information under en afdøde kontakt.
Det typiske billede er at 30 minutter er en meget passende tidshorisont. Men kommer der mere til til, så fortsætter vi til der ikke er mere. Dog max de 60 minutter.

Så tager jeg en minutpris på mer’ tiden, der svarer til de 1000 kr. for 60 minutter.

 

Kærlig hilsenGitte Gade - Health Mentor og Clairvoyant