Kroppen taler til dig, når du går og får ondt i den …

Vi kan være syge på mange måder og af mange årsager, men én ting er sikkert; alle former for symptomer er en kommunikation fra din krop. En bøn om hjælp eller et prik på skulderen, fordi du er på afveje …

Gennem min tid som clairvoyant og terapeut, så har jeg oplevet at en god portion af mine klienter, har haft den positive sidegevinst til terapien og healingerne, at deres irriterende knæ eller deres discus prolabs smerter, eller migræner bliver reduceret og forsvinder helt væk …

Følelser kan sætte sig som problemer

For mig hænger det sammen med at når det er følelser, traumer, svigt udefra eller af dig selv, sorg, frygt og angst der gemmer sig nede i kroppen, så kan det give smerter og bøvl, som hvis det var en akut skade i det væv der driller.

Det kan også være bitterhed, vrede, irritation på dig selv – så din egen vrede over at svigte dig selv sætter sig som symptomer i din krop.

Jeg synes efterhånden at have erfaret at jo mere vrede vi er på os selv, jo kraftigere er symptomerne og graden af sygdomme, men det er ikke videnskabeligt bevist.

Du kan helt klart også mangle noget …

Det kan også helt klart skyldes mangeltilstande, som er mangel på vitaminer, mineraler, aminosyre og energi til cellernes energicentre; mitchocondrierne … For når vi mangler næringsstoffer og liv i cellerne, så lider kroppen, vi får ondt i kroppen, og der opstår skader og problemer med ophelingen af den naturlige degenerering og slitage rundt omkring i kroppen.

Det er nærmest altid det sted i vores genetik, der er svagest som larmer mest og først. Men genetikken styrer kun 30-40%, siger genforskerne, så det er ultra vigtigt at få spist ordentligt og varieret samt at lytte til dig selv og gå igennem den udvikling du har foran dig, imod friheden til at være dig, friheden til at elske dig selv og nære og ære dig selv … Skabe de rammer du trives i, med de mennesker du trives med og giver samme rammer.

Så selve sygdomsopfattelsen er lidt anderledes end vores konventionelle, traditionelle tankegang omkring emnet, hvor vi tit slår problemer hen, tænker det går over af sig selv, ikke er noget, og ikke betragter “ondt i kroppen” som kommunikation, men som noget irriterende vi ikke kan bruge til noget …

 

At se på sygdomme og symptomer på denne måde også …

Det betyder på den gode måde, at du har flere tilgange til at blive rask, smerte og symptomfri!

Tilgange der støtter din krop og på ingen måde belaster din krop yderligere.

Hvor du genstarter den naturlige selvhelbredende mekanisme, din krop ejer og mester hver dag.

Hvis du nu tilfældigvis kommer til en session hos mig, en clairvoyance eller en healingsterapi, så kan det godt hænde at jeg får informationer omkring, hvordan du skal tage bedre vare på din krop. Eller hvad der er af følelsesmæssige årsager til din hovedpine, eller hvad din krop længes efter af næringsstoffer ..
Du kan også komme med det som direkte fokus for dit besøg.

 

Du er ihvertfald velkommen

 

Mange hilsner