Din krop taler til dig … Dine spændinger kommer af en årsag – skal vi ikke sammen få de årsager helet, og spændingerne ud af dit system!?

•  Går du og får hold i nakken og ryggen tit og ofte?Healingsmassage
– eller er det opstået akut?

• Går du og har spændingshovedpine? Eller migræneanfald ..

• Har du seneskedebetændelse – og får ondt når du bruger dine arme, dine hænder?

• Har du ondt i knæene?

• Har du ischias problemer

Hvor fyssen eller anden behandler ikke rigtig kan få problemet væk? – Så kan det være, at den følelsesmæssige forløsning af spændingerne, kan være det sidste led i din samlede behandling, der gør at det slipper …

Dine spændinger har ophav i flere årsager

Healingsterapien forløser dine spændinger ved BÅDE at løsne de fysiske spændinger og ved at forløse de følelsesmæssige issues der ligger i spændingerne.

Clairvoyancen er den jeg bruger, til at se hvad der ligger af issuses i dine spændinger. Healingen bruges til at forløse dem.

Hvad koster en clairvoyant Healingsterapi så?

Halvlanden time koster 1100 kr.
Et 3 turs kort giver 150 kr. i rabat pr. gang –  2700 kr.
Et 5 turs kort giver 200 kr. pr. gang – 4500 kr.

Du behøver ikke at beslutte dig allerede nu, om du vil have et klippe kort eller ej – selvfølgelig! Det ved du, om du vil, når jeg har haft mine hænder på dig, og lindret dine spændinger…

 

Hvad siger andre der har prøvet behandlingen!?

Susans besked til mig:

Clairvoyant H. Massage

 

❤ Læs hvad Fru Larsen siger om hendes behandling
Gitte var lynhurtigt inde og “se” hvad der lå af gammelt bras i mine knæ. Jeg har haft ondt i mange år, og på alle ferier gav de store problemer når vi skulle ud og se os omkring, især trapper var et problem. Men efter én gang, kun en gang, har jeg ikke haft ondt siden. Det er nu næsten et år siden! Det er fantastisk..

❤ Læs hvad Carsten oplevede
Min colitis havde været i ro i mange år. Men pludselig kom jeg i en udfordrende livssituation, og det gik i udbrud igen. Jeg kom til Gitte på 2 dagen det var brudt ud. Jeg havde allerede ændret min kost radikalt de 2 dage, hvilket plejer at få det væk i løbet af halve til hele år. MEN “massagen” hos Gitte betød at alt uro og alle smerter var fuldstændig væk efter 14. En drastisk forbedring!

❤ Det her siger Rikke
Jeg har haft hovedpine og migræneanfald i mange mange år. En dag hvor jeg tilfældigt får fortalt Gitte det, tilbyder hun mig hjælp – vi er hjemme hos hende til en kop the. Hun lægger sine hænder på mine skuldre, og jeg bliver med det sammen meget varm og dejlig rolig. Hun fortæller mig så, at hovedpinen er stærkt knyttet til den uro og de sorgfølelser jeg har nede i maven, i mit solar plexsus. Som bare altid er dér jeg får uro, når der er noget.
Hun gør det, hun nu kan og gør, og idag har jeg nærmest ikke migræne anfald. Det er kun kraftig hovedpine ind imellem, og det er virkelig ikke tit mere.

Hans havde også en god oplevelse
Jeg skulle på en vandreferie, Caminoen i Spanien. Begge mine knæ havde bøvlet når jeg løb, og det var ærlig talt begyndt at genere mig ret meget. Gitte havde jeg hørt om af fra en kvindelig kollega, og pludselig sad jeg hos Gitte.. God oplevelse! Ret kompetent. lynhurtig til stålet og satte ord på hvad der lå i mine knæ. Også en lidt skræmmende oplevelse, som kom lidt bag på mig. Men Summa sumarum, så blev mine knæ klar til turen, og knæene holdt, kun bøvl et par dage, hvor jeg pressede mig selv ud over grænsen. Jeg løber så også uden problemer igen.

Helenes besked til mig: anbefaling-fra-helene

 

Måske ses vi – Glæder mig til at hjælpe dig …
Gitte Gade - Health Mentor og Clairvoyant

Gitte Gade Health Mentor og Clairvoyant

Kærlig hilsen

Gitte Gade