Terapi med hjælp fra den clairvoyante sans

 

“Det kan kun blive godt, var der en kunde der engang sagde… Jeg elsker ideen om at du kombinerer psykoterapien med de der clairvoyante evner” ….

Hun var nemlig blevet træt af at skulle grave i fortiden, og træt af selv at skulle komme op med svarene på hvorfor dit og dat var svært. Eller kun snakke om fremtid og coping strategier for at “holde de gode vibes”.

Forandringerne var kun temporarely, kortsigtede. Mønstrene kom altid igen. Plus at hun bare havde en kæmpe blokering i forhold til at finde ud af hvad hun ville med sit liv – især arbejdet …

Dét er netop sådanne situationer at den clairvoyante indføling er ret fed at mestre, eller møde en terapeut der mestre, og bruger i sit arbejde..

For det bliver serveret, hvad dine udviklingsmuligheder er, hvad der er den mest insisterende modstand og frygt i dig. og hvilke overbevisninger du lider af, der holder dig fast i mønstre, du bare gerne vil have ændret.

Jeg kan ikke altid se hvad en klients mission er. Men jeg kan viske slørene væk for personen, ved at se hvor knuden ligger. Altså se hvilke overbevisninger der ligger og arbejder imod åbenbaringen. Og det gør jeg så …

Og jeg vil gerne afsløre at omdrejningspunktet nærmest altid er det at, tillade sig at være sig selv.

⟶ At tillade sig at være tro mod sig selv, at opleve hvad kærlighed til dig selv er – sådan dybt.

⟶ Opnå komplet accept af hvem du er.

⟶ Og tåle livets ansvar. Rumme livets ansvar ….

Vi kan sagtens leve ansvarsfuldt, men stadig et sted indeni være overrumplet af at være blevet voksne. Vi vil reddes, eller hjælpes – kun fordi vi mangler at mærke at vi kan mester det liv vi lever.

⟶ Mangler at mærke hvem vi er bag selvsabotagen, ængstelserne og de hæmmende overbevisninger.

⟶  ⟶  ⟶  MEN vi er stærke nok til at håndtere, at ting ikke ender ud, som vi ihvertfald tror, vi helst ville have det.

Vi har alt i os til at klare forandring, men vi har også en kæmpe stor modstand mod selv samme.

 

Den store fordel ved clairvoyant terapi

Med clairvoyant terapi får du pick uppen sat direkte ned, i det der er den allerstørste forhindring for, at du ikke er, der hvor du gerne vil være. Uden snak faktisk – Men selvfølgelig snakker vi sammen!

Det ville være unaturligt ikke at skabe kontakt, tillid og en form for samhørighed.

Det er faktisk virkelig vigtigt for at terapien overhovedet virker!

Tillid er et must og et keyword i en succesfuld forandringsproces …

Du har også helt reelt brug for at blive hørt, set, og få opmærksomhed! Hvorigennem vi skaber det tillidsbånd, der er essentielt, for at jeg kan lykkes med, at sætte forandringer igang hos dig.

Det er nemlig dig og dit system der bestemmer. Jeg kan kun ændre på det du vil. Altså det din sjæl vil, det dit højere selv vil, og det der er meningen der skal ske…

Så hvis der ikke er tillid til mig, så blokerer dit sind al forandring.

Det siger sig selv!

Og det er også sådan det skal være !!

Vi kan ikke lade hvemsomhelst komme ind og påvirke os!

Sådan burde det faktisk være på alle planer i vores liv. At vi er mere opmærksomme og skarpe på hvem vi lader os påvirke af.

 

Følelserne kan styre for meget

En forelskelse eller en fascination for eksempel, driver os tit ud i end ikke at stille spørgsmålstegn ved en person.
Vi elsker at lade fascinationen styre og lede os. Og vi ønsker at beholde den fascination, fordi det føles så vidunderligt at være opslugt at de forelskede, fascinerende følelser.

Men på flere planer er det faktisk et must at bryde – for at kunne reelt vurdere om personen er sand! Og ikke lukke øjnene for ANY mislyde …

Om det de siger og udviser de første måneder også holder på sigt!

De 4 første ansigter er nærmest perfekte, men hvad så når hormonerne ikke længere styrer, hvem er personen så (også) …

Det drejer sig ikke om at gå og være mistænksom!
Men bare være parat til at holde ord og handling op mod hinanden.

… Tage dig tid til at opleve hvem presonen er.

Og hvis ikke der er overensstemmelse, så turde se det i øjnene. Snakke om det, og vurdere om det er til at få kongruent, eller om det er en brist vi kan leve med hos den anden.

 

Forliste forhold og svære relationer

RIGITG mange forliste forhold og relationer knækker og smerter på grund af den uoverensstemmelse, der er mellem ord og efterfølgende handlinger, om værdierne der siges højt, faktisk også er dem der udleves. Det gælder især indenfor familiens rammer.

 

Men alle følelser kan opnåes at blive håndterbare, til at tåle, til at være fri for at blive væltet af! Det kan godt tage lidt tid at nå dertil, men vi har evnen i os til at “vende den anden kind til”!

Ikke som i at tage en lussing mere, NEJ, men som i at vi ikke tillægger det problematiske følelser!

⟶ At vi ikke tager os af det, der er sket, dybt emotionelt.

⟶ At vi evner at fordøje hændelser hurtigt og kan opnå at vi ikke bliver så påvirkede.

Denne afroamerikanske præst RC Blake Junior, siger det på en ret god, direkte og dagligdags vis måde. LINK nederst i indlægget! PS: Både til mænd og kvinder, selvom det er adresseret til QUEENS

Relationer kan heles gennem dig alene!

I den clairvoyant terapi session, da kommer  blændværk også frem. Dine inderste og dybeste drivere i behovet for at være elsket for eksempel, vil blive justeret

… Til at kunne bære en stor kærlighed i dig selv.

… Til at klare at se fakta,

…. Klare at miste

…. Og dermed tage de valg der skal til

…. Fx i forhold til en skidt kæreste, eller en meget dominerende forældre eller søskene. Forlade et ringe job miljø …

Det er inde i dig svarene og valgene vokser. Fordi frygt og illusion viskes ud. Du bliver istand til at lytte til det sande i dig. I kærlighedslivet, på jobbet, overfor dine venner, din familie og dine børn.
…. Og det er altså på ingen måde et totalt fravalg, eller en hård konfrontation du skal “gøres klar til”. Det er blot at gøre netop det, der skal til for at harmonien indtræder…

Det kan simpelthen “ske bag om ryggen” på de andre involverede. Fordi den problematiske relation kan afbalanceres via terapeutiske teknikker igennem dig alene.

⟶ Fordi du ændre din underbevidsthed, og udsender andre stærkere, harmoniske og styrkede signaler, så ændre omverden sig!

⟶ Samtidigt som at du håndterer relationen anderledes…

⟶ Og får accept på hvordan personen er, og hvad du vil og ikke vil med personen…. og er afslappet men tydeligt i det!

 

Netop med hensyn til karriere valg, er det ret spændende hvad der kan ske!

Det umulige kan nemlig blive muligt.

Inderst inde bærer du rundt på drømme og visdomme om hvad der er din mission, din passion og din vej i dette liv. Det kan være godt gemt i underbevidstheden, og dybere nede i hjernelagene end baghovedet, som du går og længes efter.

Det er blot gjort UMULIGT i dit sind at opnå, og derfor vil du enten bare glemme det, skyde det væk igen og igen igennem årene. Eller slet ikke kunne finde din mission eller passion!!??

Det mærker jeg også og træner og hjælper dit sind til at lukke op for muligheder. Gøre det umulige muligt. Fjerner din frygt, manglende tro på at det kan lade sig gøre. Styrke modet og skaberkraften og det maskuline drive til at få sat handling på …

Det er som regel KUN vores mentale og dermed emotionelle blokkere der forhindre os. Der begrænser os. Og de kan ændres til at arbejde MED os. Arbejde for os …

 

Jeg kunne godt fortsætte i det uendelige, men jeg har fået mine vigtigste pointer frem nu synes jeg…

Så rigtig god dag til dig!
Linket til RC Blake Junior: Queens don´t accept a fool as her knight!
7 THINGS A QUEEN CONSCIOUS WOMAN NEVER DOES WITH A MAN

 

Du er selvfølgeligt mere end velkommen til at kontakte mig og fornemme, om jeg er den, der skal hjælpe dig. Det gør du nemmest ved at sende mig en sms. Jeg er ikke så hurtig på mailen …

 

Uanset, så får du lige kærlige og støttende vibes med her fra mig.
Hvis du skulle have glemt det… Så er du elsket!! Du er passet på. Der er også alle de gode drømme, forhold og lyse år til dig!

 

Kærligst