Slip frygten for at dø – Lev længe og GODT mens du gør det …

… Det kan gøre rimelig nemt

Any ways det er min overbevisning at det bedste du kan gøre, er at styrke den selvhelbredende kraft – som allerede eksisterer i dig.

Din krop er jo gearet til at slå sygdom ned!
Gearet til at genopbygge sig selv igen, igen og igen ..

Det sørger dit immumforsvar for samt den naturlige reproduktion af samtlige af dine celler, der foregår hele tiden ..

Helt enkelt er det at tilføre din mad de doser af næringsstoffer, kroppen har brug for!

Min tilgang er at det skal være NATURLIGE næringsstoffer. Gerne gennem kosttilskud, men bare ikke på nogen måde syntetiske.
Jeg er uddannet Health Mentor, hvor tilgangen er Heilpraktik og naturlæge.
I Tysklang og Australien for eksempel, da arbejder naturlæger, funktionel medicinere og konventionelle læger sammen! I ligeværdighed .. og anser deres områder for supplerende til hinanden.

 

Vær opmærksom på

Når du får skabt svage celler, på grund af dårlig livsstil, så reproducerer dine celler sig mere og mere svage.. Det åbner i min optik dørene for sygdomme. Små som de heftige store, vi går og frygter allermest.

Ved at udpine dine celler, så kan hullerne i din genetik blomstre op. Med det mener jeg at du aktiverer risikoen for at de sygdomme der ligger i din arvemasse, kan blusse op …

Dit immumforsvar har simpelthen brug for vitaminer og aminosyrer for at fungere godt! For at være tunet til det liv vi lever og den forurening vi er udsat for.

 

Vi kan ikke leve for evigt, nej – ikke mig bekendt ihvertfald – men vi kan leve godt og længe, med færre problemer end vi typisk ser omkring os.

–  og du kan altså virkelig gøre meget selv – NEMT – for at skabe det gode liv

Du kan også gøre det til en livs mission at leve livsforlængende – men så er det jo fordi du synes det er spændende og udlever en passion.

 

Hvad gør jeg for at holde mig sund og rask

Du spiser så dit immumforsvar fungerer optimalt

Du nedsætter forureningskilderne

Du kan gøre det nemt ved at tage naturlige kosttilskud og udrense med homeøpati

Opnå at dine led ikke degenererer! Altså undgå gigt ..

Hvad gør jeg for at holde min krop, muskler og led, velfungerende

Du bevæger dig!

Spise vitaminer (grøntsager) og kosttilskud rettet mod at holde led velnærede.

Det er rigtig godt at stå og og gå rundt. Det er den mest enkle, billigste og mindst krævende måde at holde dig selv sundt bevægende på.

– og så er der alle former for motion herfra og opefter.

 

⟶ Undgå at blive stiv i ryggen

⟶ Undgå at blive krumrygget og miste bevægelighed i ryggen

⟶ Undgå at få svagt syn

 

For at starte med det du sikkert kender MINDST til så er det z-health – et genialt træningssystem, der gør at du ikke behøver at ende stivrygget eller krumrygget ..

Det er brain based mobiliseringsøvelser. Øvelser der gør din hjerne tryg nok til at holde hele din krop aktiv. Det system ændre hele vores opfattelse af smerte, hvorfor den ikke holder op, hvorfor den kommer! Når vi ser bort fra den akutte smerter, der kommer når vi klemmer en finger, brænder os eller brækker noget.
Den kroniske tilbagevendende smerte, eller den smerter der ikke holder op, selvom skaden er helet, og der ikke helt er noget at se …

 

Med ALLE symptomer og problematikker er der biokemi der kan hjælpe, der er øvelser og træning der kan hjælpe og der er emotioner der kan forløses og give smertefrihed.
Biokemi skal altid ind, så er det forskelligt om det er fysiske øvelser, der fjerner smerten eller bearbejdning af sorger og traumer. En kombination kan godt finde sted selvfølgelig …

(Biokemi er næringsstoffer)

Det er aldrig fuldstændigt for sent at starte…

Men jo før du gør det jo bedre!

Giv dine børn den bedste forudsætning – jeg ved det kan være en meget kreativ proces!!

Giv dig selv den bedste forudsætning

 

Kærlig hilsen


Gitte Gade