Du kan bruge clairvoyance til at få kontakt med en afdød person i dit liv, som du gerne vil tale med igen. Fordi du har noget på hjertet, længes efter at høre fra personen igen, og vide at det er muligt i kan kommunikere.

Eller du går og kredser med tanker om hvordan det gik for sig, da døden indtrådte og om de har det godt.

Når du gennem clairvoyancen får kontakt med den afdøde, kan du oftest:

  • Få sagt det du har på hjertet, som du ikke nåede eller simpelthen ikke turde mens han/hun levede
  • Få svar på om de hjælper dig, og på hvilken en måde
  • Få deres råd og synspunkter til en given situation
  • Få hørt hvad de har at sige, her med deres højere bevidsthed, om det der udspillede sig mellem jer, mens de levede. Og hvad deres virkelig intentioner var
  • Hjælpe dem i deres efter bearbejdning af livet
  • Få den fred du måske søger, ved at få ”snakket med den afdøde igen”
  • Få svar på om de har det godt nu
  • Høre hvordan de havde det, da de tog herfra

Det er ofte en lettende og bevægende seance, som giver ro og tryghed. Og giver fred med dig og dine tanker, bekymringer  og sorger omkring personen.

Det er dog ikke alle afdødes sjæle, der er til at komme i kontakt med, det afhænger af hvor mange år de har været ”væk fra deres fysiske krop”. Men det er hurtigt at få afklaret, og det sker inden vi mødes, i telefonen.

Hvordan foregår det så?

Seancen foregår som en samtale mellem mig og den du ønsker at tale med, hvor jeg viderebringer det der bliver sagt til dig. Jeg bliver talt til, eller får vist billeder eller får budskaber igennem kroppen – altså oplevelser om følelser og hvad de betyder.

Og du kan så frit fortælle, det du har at sige som svar på det den afdøde siger, eller blot det du har på hjertet. Det hører den afdødes sjæl, og respons kommer så tilbage til dig via mig, som før beskrevet. Du behøver ikke sige det højt, så jeg lytter med. Du kan bare tænke på det du vil sige, hvis du har behov for den privathed!

 

Gitte Gade

 

 

Kærlig hilsenGitte Gade - Health Mentor og Clairvoyant

Gitte Gade